Banner 980x90

Rudenī pirmie gripas slimnieki, Rīgas ZOO atgriežas lauvas, būs jāpagriež pulksteņi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Trešdien, 19.oktobrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Rīgas Zooloģiskajā dārzā atjaunotā mītnē atgriežas lauvas

Piektdien, 21.oktobrī, plkst.12.00 Rīgas Zooloģiskajā dārzā atklās atjaunoto lauvu mītnes āra aploku, aģentūru LETA informēja zooloģiskā dārza Informācijas un izglītības nodaļā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Reģistrēti šoruden pirmie gripas slimnieki

Pēdējās divās nedēļās Latvijā reģistrēti kopumā pieci saslimšanas gadījumi ar gripu, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) akūtu augšējo elpceļu infekciju un gripas monitoringa dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Jelgavas pašvaldības ēkā Pasta salā plāno izveidot restorānu

SIA "Alier", kas ieguvusi tiesības nomāt pašvaldībai piederošu ēku Pasta salā Jelgavā, plāno tajā izveidot restorānu.

Foto: LETAFoto: LETA

Liepājas pašvaldība aicina pieteikt pretendentus "Gada balvai zinātnē"

Liepājas pilsētas pašvaldība līdz 14.novembrim aicina pieteikt pretendentus "Gada balvai zinātnē", kas tiek piešķirta Liepājas Universitātes (LiepU) akadēmiskajam personālam par izcilu un nozīmīgu pētniecisko darbību, kas piedāvā inovatīvus risinājumus, rosina tautsaimniecisko aktivitāti, stiprina nacionālo un novada identitāti, kā arī veicina Liepājas Universitātes kā zinātniskā centra atpazīstamību Latvijā un pasaulē.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Saeimas komisija atbalsta priekšlikumu aizliegt tirgot alkoholu, kas ir stiprāks par 5,8%, lielajos tilpumos

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti trešdien, 19.oktobrī, vienojās par aizliegumu tirgot iepakojuma vienībā, kuras tilpums pārsniedz vienu litru, jebkādu alkoholu, kura absolūtā spirta daudzums pārsniedz 5,8 tilpumprocentus.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Oktobra beigās pulksteņa rādītāji jāpagriež vienu stundu atpakaļ

Oktobra beigās, 30.oktobrī, Latvijā un daudzviet citur pasaulē notiks pāreja atpakaļ no vasaras laika, kad pulksteņa rādītāji jāpagriež par vienu stundu atpakaļ.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

"VTU Valmiera" slēgs vairākus sezonas maršrutus

No otrdienas, 1.novembra būs slēgti vairāki SIA "VTU Valmiera" sezonas maršruti, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē "VTU Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

No sapņa par modes karjeru līdz dalībai "Riga Fashion Week" – iespaidos dalās jaunā dizainere no Valmieras

Mākslas akadēmijas studente, valmieriete Elīna Grīnberga jau kopš pamatskolas beigām ir zinājusi, ka savu nākotnes profesiju vēlas saistīt ar modi un apģērba dizainu. Pateicoties dalībai "Samsung" iniciatīvā "Piepildi savus sapņus", Elīna jau pavisam drīz piedzīvos savu līdz šim lielāko profesionālo sasniegumu – modes kolekcijas prezentāciju "Riga Fashion Week" laikā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Aicina piedalīties sapulcē par īpašumu atsavināšanu "Rail Baltica" būvniecībai

Ceturtdien, 20.oktobrī, plkst.19.00 Salacgrīvas kultūras nama zālē notiks projektam "Rail Baltica" veltīta sapulce "Kas jāzina iedzīvotājiem, kuriem paredzēta īpašumu atsavināšana RB būvniecībai", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Limbazi24.lvLimbazi24.lv

Cēsīs notiks jauno ērģelnieku svētki 

No piektdienas, 21.oktobra līdz sestdienai, 22.oktobrim Cēsis notiks 8.Alfrēda Kalniņa jauno ērģelnieku festivāls, turpinot pirms piecpadsmit gadiem iedibināto tradīciju - pulcēt dažādu pilsētu un valstu jaunos ērģelniekus, lai rādītu savu spēles prasmi un klausītos citu sniegumu, kā arī veicinātu pedagogu sadarbību un pieredzes apmaiņu. 

Cesis24.lvCesis24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)