Banner 980x90

Režisors Varis Brasla Kuldīgā un tās apkaimē filmēs jaunu ģimenes spēlfilmu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pazīstamais latviešu kino un teātra režisors Varis Brasla un filmu studija F.O.R.M.A. šovasar jūlijā un augustā Kuldīgā un tās apkaimē filmēs nacionālu pilnmetrāžas ģimenes spēlfilmu "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru".

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska, Varis Brasla kopā ar savu komandu, tostarp jaunās filmas scenārija autoru Alvi Lapiņu, operatoru Uldi Janci un mākslinieku Mārtiņu Milbertu, trešdien, 6.aprīlī, viesojās Kuldīgā, lai ar Kuldīgas novada pašvaldības pārstāvjiem pārrunātu filmēšanas norisi un to, kāds atbalsts no pašvaldības būtu noderīgs filmēšanas periodā.

Topošā spēlfilma iekļauta Nacionālā Kino centra programmā "Latvijas filmas Latvijas simtgadei". Filma "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" stāstīs par puiku, kuram vecāki atņem datoru un tā vietā iemaina vectēvu. Mazdēls uzzina, ka dzīve bez meliem spēj sagaidīt negaidītu prieku.

Režisors Varis Brasla līdz šim veidojis tādas pazīstamas ģimenes filmas kā "Emīla nedarbi", "Ziemassvētku jampadracis", "Ūdensbumba resnajam runcim" un citas. Daļa no tām ir filmētas Kuldīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)