Banner 980x90

Raideri dārza darbiem Hansapost.lv

Lai atvieglotu saimnieku rūpes par savas teritorijas labiekārtošanu, tehnikas ražotāji izdomā arvien jaunus risinājumus, kā atvieglot zāles pļaušanas darbus. Šobrīd šim mērķim arvien populārāki kļūst raideri. Tos var iegādāties ne vien dārzkopības veikalos, bet arī interneta veikalā Hansapost.lv
 
Hansapost.lv piedāvājumā ir "McCulloch" raideri, kas, kā norāda ražotājs, pēc būtības ir jaudīgi un efektīvi zāles pļāvēji ar jaudīgiem dzinējiem un daudzām laiku ietaupošām funkcijām. Turklāt papildus tiem var izmantot dažādas pievienojams ierīces, kas atvieglos dažādus dārza darbus.
 
Viens no jaunākajiem piedāvājumiem ir raideris "McChulloch M 125-97FH" ar priekšā piestiprinātu pļaušanas pannu, kas palīdzēs nodrošināt ideālu pļaujamās zonas pārredzamību. Tā kā pļaušanas panna tiks piegādāta mulčēšanas režīmā, tā palīdzēs tikt galā ne tikai ar elementāriem pļaušanas darbiem. Tāpat šim modelim ir arī citas funkcijas, piemēram, aizmugurējo riteņu vadība un tas nozīmē - augstu manevrēšanas līmeni. Zāles pļāvējs būs ērts un stabils, jo tam ir maksimāli viegla piekļuve vadības ierīcēm un aizmugurējais čuguna rāmis. Turklāt  FH modelis piedāvā arī citas priekšrocības - tas ir aprīkots ar hidrostatisko transmisiju, kas nodrošinās ar ļoti vieglu ātruma un virziena pārslēgšanu.
 
Visi "McCulloch" klases raideri ir jaudīgi, lai tiktu galā ar jebkuru zāles pļaušanas uzdevumu gan nelielā mauriņā, gan parkā vai citviet. Īpaši eleganta un moderna zāles pļāvēja meklētājiem noteikti vajadzētu pievērst uzmanību mauriņa traktoram "Minirider MTD 76SD", kas ir ļoti izturīgs un funkciju ziņā daudzveidīgs. Tas nodrošināts ar visām svarīgākajām funkcijām, kas nepieciešamas kvalitatīvai zāles pļaušanai un savākšanai. Līdzīgas funkcijas paveiks arī miniraiders "MTD 76 SD", turklāt, pērkot šo pļāvēju, dāvanā Jūs saņemsit piekabi, sifona sūkni, kā arī eļļu.
 
Ja saprotat, ka Jūsu vecā dārza tehnika savu laiku jau ir nokalpojusi, tad ir pienācis brīdis aizdomāties par jaunas iegādi. Raideri no Hansapost.lv būs pareizā izvēle! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)