Banner 980x90

"Kredīts365" – nepārtraukta naudas plūsma 365 dienas gadā

Foto: Freerangestock.com
Foto: Freerangestock.com
Slavenajā latviešu seriālā "Likteņa līdumnieki" saimniece Ieva stāstīja vecajai saimniecei Katrīnai, ko nozīmē pirkt kravas automašīnu kredītā. Viņa to salīdzināja ar krāšanu atpakaļgaitā: nevis vispirms sakrāt un pēc tam nopirkt, bet gan otrādi – vispirms nopirkt, un tad krāt. Pie tam – ar jaunajiem ražošanas līdzekļiem krāšana nenoliedzami veiksies labāk, jo darba ražīgums būs lielāks. Diezgan prātīgi, vai ne? Tālāk neliels ieskats vēsturē, kā mainījušās cenas šī gadsimta laikā un kādas priekšrocības ir "ačgārnajai krāšanai". Uzziniet vairāk!

Kādas priekšrocības sniedz "ačgārnā krāšana"?
Visbūtiskākās priekšrocības nenoliedzami ir ražotājiem un uzņēmējiem. Tieši viņi ir tie, kas visaktīvāk izmanto kredītu sniegtās iespējas, lai attīstītu ražošanu, palielinātu apgrozījumu un tādējādi arī peļņu. Fiziskām personām galvenais iegums no kredītiem slēpjas iespējā iegādāties nepieciešamo, negaidot brīdi, kad zeķē būs pietiekami daudz monētu. 
• Nav jāgaida īstais brīdis, līdz nepieciešamo varēs iegādāties.
• Šo metodi visbiežāk izmanto ražotāji, lai palielinātu ražošanas jaudu un tādējādi varētu aizņemtos līdzekļus atdot ātrāk.
• Palielinot darba ražīgumu, peļņa ir lielāka, līdz ar to kredītus atdot ir vieglāk.
• Uzkrājumus neietekmē inflācija un cenu kāpums.
• Attīstību neietekmē savu līdzekļu pieejamība. Vietnē https://www.kredits365.lv/ nelieli aizdevumi ir pieejami visu cauru gadu!

Cik kas maksāja agrāk? Vai jūs vēl atceraties?
• 2014. gadā biļete Rīgas sabiedriskajā transportā maksāja 60 centus! Pērkot pie vadītāja, tā maksāja 1,20. Šodien, 2017. gadā, sabiedriskā transporta biļete iepriekšpārdošanā maksā 1,15 eiro, savukārt pie vadītāja – veselus 2 eiro.
• 2006. gadā Hanzas "Rudzu maize klasiskā" maksāja apmēram 45 santīmus jeb 64 centus, tagad, 2017. gadā, tā maksā 1,45 eiro.
• Kilograms cūkgaļas 2006. gadā maksāja 2,05 latus. Tagad, 2017. gadā, zemākā cena ir ap 4,20 eiro.
• Saldējums "Karlsons" (šokolādīgi zaptīgais brīnums divās krāsās) – 2010. gadā to varēja atrast ar cenu 36 santīmi, 2017. gadā klasiskais "Karlsons" maksā ap 75 centiem.
• Klasiku klasika – biezpiena sieriņš "Kārums" ar vaniļas garšu – 2002. gadā tas maksāja apmēram 12 santīmu. Tagad, 2017. gadā, tas maksā 45 centus.
• 2000. gadā litrs 95. markas benzīna maksāja vidēji 40 santīmus par litru. 2017. gadā cena ir nenoliedzami mainījusies un pakāpusies līdz 1,07 eiro.

Gadījums iz dzīves
Kāds vīrs pusmūžā bija nonācis visai bēdīgā vietā dzīvē – šķīries, visu atstājis sievai un aizgājis dzīvot ne nu gluži mežā, bet dārza mājiņā. Tā nodzīvojis bēdīgā vientulībā vairākus gadus, attālinājies no draugiem, no ģimenes. Tomāti bija viņa vienīgais prieks – pats audzēja un kopa, bija pat izdomājis ziemā uzbūvēt apsildāmu siltumnīcu. Un tad kādu dienu viņam piezvanīja bijušais kolēģis un piedāvāja atnākt uz darba pārrunām – esot labs darbs gluži prestižā uzņēmumā, atbilst viņai pieredzei, svešu negribētos ņemt. Lūk, stāvēja šis vīrs basām kājām īsbiksēs lietū un domāja: ko darīt – iet vai neiet? Un ja iet – vai īsbiksēs viņu maz uztvers nopietni?

Un šis bija tieši tas gadījums, kad cilvēks uzņēmās risku, lai, ja tā var teikt, ieguldītu ražošanas līdzekļos – viņš paņēma aizdevumu, iegādājās sev zolīdas drēbes un smalkus apavus, aizgāja pie friziera un devās uz darba interviju. Atstāja labu iespaidu un tika pieņemts darbā. Aizdevumu atdeva jau no pirmās algas. 

Ja arī jums nepieciešams neliels finanšu grūdiens, ielūkojieties vietnē https://www.kredits365.lv/, tur ir akcijas piedāvājums aizdevumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)