Banner 980x90

Pirmsskolas izglītības iestādes Kuldīgā vasarā turpinās darbu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kuldīgas novada Domes maija sēdē deputāti apstiprināja pagastos izvietoto pirmsskolas grupu slēgšanu noteiktos posmos vasarā, taču pilsētā bērnudārzi turpinās darboties.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa, pagastu pirmsskolas grupu audzēkņu vecāki par izglītības iestāžu slēgšanu vasaras periodā ir savlaicīgi brīdināti. Nelielā bērnu skaita un plānoto remontdarbu dēļ uz laiku no 1.jūlija līdz 31.augustam nolemts slēgt Vārmes pamatskolas pirmsskolas grupas. Tāpat deputāti izskatījuši pamatskolu direktoru iesniegumus – par Ēdoles pamatskolas pirmsskolas grupu slēgšanu uz laiku no 1.jūnija līdz 31.augustam saistībā ar bērnu skaita samazināšanos, plānotajiem remontdarbiem vasaras periodā un darbinieku atvaļinājumiem, par Vilgāles pamatskolas un Snēpeles filiāles pirmsskolas grupu slēgšanu uz laiku no 1.jūlija līdz 5.augustam saistībā darbinieku atvaļinājumiem un bērnu skaita samazināšanos. Laidu pamatskolas Sermītes interešu centra pirmsskolas grupas bērniņi vasaras brīvdienās dosies no 27.jūnija līdz 31.augustam, Kuldīgas 2.vidusskolas un Rendas filiāles pirmsskolas grupu darbs būs pārtraukts no 1.jūnija līdz 31.augustam, bet Turlavas pamatskolas pirmsskolas grupas nestrādās no 20.jūnija līdz 14.augustam saistībā ar bērnu skaita samazināšanos un plānotajiem remontdarbiem. Tāpat no 20.jūnija līdz 31.jūlijam slēgtas būs Kuldīgas Alternatīvās sākumskolas Padures filiāles pirmsskolas grupas sakarā ar mazo bērnu skaitu vasaras periodā un darbinieku atvaļinājumiem.

Kuldīgas pilsētā pirmsskolas izglītības iestāžu "Ābelīte", "Cīrulītis" un "Bitīte" darbinieki aptaujājuši vecākus par bērnudārza nepieciešamību saistībā ar vasaras brīvdienām un vecāku atvaļinājumiem. Ar samazinātu grupu skaitu gan "Cīrulītis", gan "Ābelīte" un "Bitīte" turpinās darbu visu vasaru.

Šogad neaktualizēs iepriekšējo gadu praksi, kad bērni varēja apmeklēt citu bērnudārzu, kamēr pašu bērnudārzs bija slēgts darbinieku atvaļinājumu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)