Banner 980x90

Pārskaitīt naudu nekad nav bijis tik viegli un izdevīgi – ieskaties "TransferGo" piedāvājumos

Nepieciešams ātri pārskaitīt noteiktu naudas summu uz kādu pasaules valsti? Vēlies iepriecināt radiniekus ar nelielu naudas pārskaitījumu? Tev palīdzēs "TransferGo" – starptautisks uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā ātrus un izdevīgus naudas pārskaitījumus uz jebkuru pasaules valsti. Īpašs bonuss – reģistrācijas maksa netiek piemērota.

Kā darbojas "TransferGo"?
- "TransferGo" sistēma ir pavisam vienkārša – Tev tikai jāpārskaita nauda no sava bankas konta uz "TransferGo" bankas kontu Apvienotajā Karalistē.
- Ja darījums būs izdevies, nauda tiks izmaksāta norādītajam adresātam diennakts laikā, bez liekas kavēšanās. Naudas līdzekļi nonāks saņēmēja kontā jau nākamajā darbdienā bez papildu maksas.
- "TransferGo" ir reģistrēta kā mazu maksājumu iestāde (atsauces Nr. 600886), un tās darbībai rūpīgi seko līdzi Apvienotās Karalistes FPI (Finanšu pakalpojumu iestāde).

Pirms izmanto "TransferGo" pakalpojumus, ņem vērā:
- naudu pārskaitīt Tu vari tikai no sava personīgā bankas konta. "TransferGo" nepieņem maksājumus, kas veikti no svešiem bankas kontiem (kas nav klientu personīgie). Ja maksājums tomēr veikts no cita, sveša, bankas konta, nauda tiks bez kavēšanās nosūtīta atpakaļ adresātam;
- lai aizsargātu savus klientus un viņu datus, "TransferGo" izmanto SSL tehnoloģiju. Vari būt drošs, ka naudas pārvedumi tiek veikti ar īpašu rūpību;
- kompānija apstrādā tikai skaidras naudas darījumus un pieņem tikai tādas iemaksas, kas veiktas caur klienta personīgo internetbanku. Svarīgi minēt, ka, izmantojot "TransferGo" piedāvājumus tiek piemērota fiksētā pakalpojumu maksa – GBP 2,50;
- būtiski, ka par pakalpojumu lietošanu nekas papildus nav jāmaksā – izvēlies ērtu un izdevīgu servisu jau tūlīt! Ceļo un norēķinies ērti un bez aizķeršanās – "TransferGo" ir īstais risinājums pārskaitījumu ziņā; 
- reģistrējies "TransferGo" sistēmā jau tūlīt – https://transfergo.com/lv/user/register.

Ja radušies papildus jautājumu vai neskaidrības, raksti e-pastu: hello@transfergo.com un uzzini sīkāk!
Būtiski minēt, ka tūkstošiem klientu visā Eiropā uztic savus starptautiskos naudas pārskaitījumus "TransferGo" uzņēmumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)