Banner 980x90

Par degvielas un smagās automašīnas zādzību Kuldīgas novadā aizturēti trīs iepriekš policijas redzeslokā nonākuši vīrieši

Rīga, 7.janv., LETA. Valsts policija (VP) par degvielas un smagās automašīnas zādzību Kuldīgas novadā aizturējusi trīs iepriekš policijas redzeslokā nonākušus vīriešus, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Pagājušā gada novembra beigās nakts vidū no kādas norobežotas teritorijas Kuldīgas novada Rumbas pagastā tika nozagta degviela un automašīna "Scania", kā arī sabojāti teritorijas vārti.

VP tika sākts kriminālprocess par zādzību. Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēti trīs vīrieši, dzimuši 1990. un 1991.gadā.

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka vīrieši vēlējušies nozagt degvielu, kam arī bija sagatavojušies, taču, zogot degvielu, viens no viņiem ieraudzījis, ka vienā no teritorijā esošajām kravas automašīnām ir atslēgas, tādēļ radusies ideja automašīnu nozagt. Braucot ārā no teritorijas ar nozagto automašīnu "Scania", sabojāti teritorijas vārti, kas trijotnei šajā naktī bijis jau trešais pastrādātais noziegums.

1991.gadā dzimis vīrietis ar nozagto automašīnu aizturēts netālu no teritorijas, taču pārējiem izdevies aizbēgt. Abi aizbēgušie vīrieši aizturēti Saldū, kur nozaguši automašīnu - turpat arī viņiem tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Visi aizdomās turētie iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā un sodīti.

Vienam 1991.gadā dzimušajam vīrietim ir inkriminēta zādzība lielā apmērā un zādzība no transportlīdzekļa, kā arī svešas mantas tīša bojāšana. Savukārt 1990.gadā dzimušajam vīrietim un otram 1991.gadā dzimušajam inkriminēta zādzība no transportlīdzekļa.

Lieta par Kuldīgas novadā pastrādātajiem noziegumiem nodota kriminālvajāšanas sākšanai Kuldīgas rajona prokuratūrai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)