Banner 980x90

Oriģināli pulksteņi mājas interjera papildināšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai pagūtu izdarīt visu iecerēto, dienu no dienas ir jāseko līdzi laikam, nepārtraukti sev vai citiem uzdodot jautājumu: "Cik rāda pulkstenis?" Tāpēc praktiski neviena māja vai biroja telpa nav iedomājama bez sienas vai galda pulksteņa. Ja kādreiz pulksteņi daudziem bija gana līdzīgi, tad tagad tie mēdz krasi atšķirties, pārsteidzot ar savu unikālo dizainu. Ja vēlies savai dzīvesvietai vai darba videi piešķirt kādu jaunu akcentu, tad pulkstenis būs tieši tas, kas to paveiks.

Kur iegādāties modernus pulksteņus?
Iespēju ir daudz, taču pavisam ērti to var izdarīt internetā. Tev atliek tikai sameklēt interneta veikalu, kur iegādāties kvalitatīvus pulksteņus par labām cenām. Viens no lieliskiem variantiem ir interneta veikals 1a.lv. Tur atrodami dažādi pulksteņu varianti:
- viedie pulksteņi;
- radio pulksteņi;
- sporta pulksteņi (to aksesuāri);
- pulksteņi mājai (interjeram).

Pulkstenis ir gaumes lieta
Mūsdienās laikrāži ir pieejami dažādās interesantās formās un krāsās, taču nav viegli atrast pulksteni, kas vizuāli izskatās labi un arī kalpo ilgi. Tāpēc 1a.lv pārsteigs ar savu piedāvājumu, jo tur pieejami pulksteņu modeļi, kuri neliks vilties to kvalitātē. Starp tādiem var minēt, piemēram, sienas pulksteni "Scarlett SC-WC1011O", kura melnās un sarkanās krāsas apvienojums lieliski iederēsies modernā viesistabā vai biroja telpās. Pulkstenis būs piemērots praktiskas dabas cilvēkiem, jo tas pilda arī termometra un higrometra funkcijas. 

Ekskluzīvs dizains, lieliska kvalitāte
Ne mazāk stilīgs un gaumīgs ir pulkstenis "Scarlett SC-WC1004K", kas vizuāli veidots pēc tējkannas silueta, tādēļ vislabāk tas iederēsies virtuvē vai citā telpā, kur ģimene iecienījusi ieturēt maltītes. Savukārt klasikas cienītājiem ir vērts pievērst uzmanību pulksteņu "TFA Wall Clock 30 cm Black" un "King Hoff Wall KH 5024" modeļiem.

Nost ar māņticību!
Mēdz teikt, ka pulkstenis dāvanā nav laba zīme, taču tā ir tikai māņticība, kurai nav nekāda pamatojuma. Pulkstenis var būt lieliska dāvana, jo īpaši tad, ja jādodas pie draugiem vai kāda ģimenes locekļa uz sālsmaizi. Ja zini, ka jaunie mājas saimnieki vēl nav paguvuši sagādāt visu sadzīvei nepieciešamo, tad pulkstenis ir lieta, par kuru viņi priecāsies visvairāk. Un Tev ir brīva izvēle, kādu akcentu piešķirt dāvanai – klasisku, modernu vai košu un neparastu.

Pievērs uzmanību, ka akciju un izpārdošanu laikā pulksteņus var iegādāties par pārsteidzoši zemām cenām, tāpēc seko līdzi aktuālajiem piedāvājumiem. Izmanto iespēju iepirkties internetā  tas ir ērti un ātri, bez lieka stresa un raizēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)