Banner 980x90

"No sirds Latvijai" deputāti apmeklēs Kuldīgu

Foto: Kuldiga24.lv
Foto: Kuldiga24.lv

Piektdien, 6.novembrī, ''No sirds Latvijai'' Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Inguna Sudraba un deputāts Arvīds Platpers darba vizītē apmeklēs Kuldīgu.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja "No sirds Latvijai" sabiedrisko attiecību konsultants Valdis Freidenfelds, vizītes laikā Sudraba un Platpers tiksies ar Kuldīgas novada domes vadību, lai pārrunātu pilsētas un novada aktualitātes, problēmas un turpmākās attīstības jautājumus, kas saistīti ar pašvaldību funkciju nodrošināšanu 2016.gada valsts budžeta kontekstā.

Viens no vizītes darba kārtības centrālajiem notikumiem ir tikšanas ar pilsētas pensionāru apvienību "Rumbiņa" un Kuldīgas un novada iedzīvotājiem (no plkst.17.00 pensionāru apvienības "Rumbiņa" telpās, Kuldīgā, Liepājas ielā 14). Tikšanās laikā tiks pārrunāti valstij un tās iedzīvotājiem būtiski jautājumi un "No sirds Latvijai" nostāja, tajā skaitā par nākamā gada budžeta projektu, to pavadošajiem likumprojektiem un koalīcijas valdības iecerēto nodokļu palielināšanu, par pedagogu algu reformu, pensiju palielināšanu, bēgļu uzņemšanu un citiem aktuāliem jautājumiem.

Vizītes laikā Sudraba un Platpers apmeklēs arī privāto pirmsskolas izglītības iestādi "Mazo bērnu skola", lai tiktos ar tās darbiniekiem un pārrunātu izglītības jomas problēmas. Plānota arī tikšanās ar Kuldīgas uzņēmējiem par uzņēmējdarbības vidi un nepieciešamajām normatīvo aktu izmaiņām tās uzlabošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)