Banner 980x90

Notiks Kuldīgas novada tūrisma forums

Ventspils, 13.febr., LETA. Nākampiektdien, 23.februārī, Kuldīgas novada Snēpeles pagasta viesu namā "Mazsālijas" norisināsies ikgadējais Kuldīgas novada tūrisma forums, kurā aicināti piedalīties tūrisma uzņēmēji, pašvaldību pārstāvji un citi interesenti, aģentūru LETA informēja Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs vadītāja Jana Bergmane.

Forumu atklās Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam"), savukārt Kuldīgas attīstības aģentūras vadītāja vietniece Dace Šēle informēs par pašvaldības atbalstu uzņēmējdarbībā. Par to, kādas ir tendences tūrisma jomā Latvijā un ārvalstīs, ko liecina skaitļi statistikā un kādi būtu vēlamie attīstības virzieni Kuldīgas pilsētai un novadam, pastāstīs Kuldīgas aktīvās atpūtas centra vadītāja Jana Bergmane.

Mārketinga speciālists Ivo Valdovskis pastāstīs, ko pašlaik izvēlas ceļotājs un kāda ir iespējas, apvienojot tūrisma produktus, piesaistīt lielāku ceļotāju interesi. Par jēgpilnu uzņēmuma dzīvi sociālajos tīklos un digitālo saturu zināšanās dalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga vecākā eksperte Lelde Beņķe. Par veidu, kā optimizēt resursus un paaugstināt uzņēmuma produktivitāti, savā pieredzē dalīsies šefpavārs, restorāna "Entresol" īpašnieks Raimonds Zommers. Risinājumus stresa situācijām apkalpošanas sfērā palīdzēs rast profesionālais namatēvs Arvis Zēmanis.

Pasākumā uzstāsies "Dzintara trio".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)