Banner 980x90

Mirdzošas Swarovski rotas sievietes skaistumam

Viens no latviešu pašmāju zīmoliem Nela Gems ražo skaistas rotaslietas, kas veidotas no Swarovski kristāliem un pērlēm.

Swarovski kristāli ir skaisti un mirdzoši. Katrs saules stars ļauj tiem mirdzēt spožāk. Lai arī Swarovski kristāli modes industrijā ir parādījušies jau vairāk kā pirms 100 gadiem, tie vēl joprojām ir pieprasīts, konkurētspējīgs un, pats galvenais – kvalitatīvs materiāls. Rotaslietas ar Swarovski kristāliem priecē sievietes visā pasaulē. 

Arī viens no latviešu pašmāju zīmoliem Nela Gems ražo skaistas rotaslietas, kas veidotas no Swarovski kristāliem un pērlēm.

Rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm
Swarovski kristāli izstaro eleganci un skaistumu. Tieši tāpēc tas ir tik pieprasīts materiāls, ko izmanto rotaslietu darināšanā. Mirdzošas rotaslietas no Swarovski kristāliem patīk katrai sievietei, jo tie spēj rotaslietas padarīt piemērotas gan ikdienai, gan arī īpašiem notikumiem. Ikvienai sievietei patīk pucēties, sajusties elegantai un sievišķīgai. Rotaslietas ar Swarovski kristāliem ievērojami izceļ sievietes skaistumu un lieliski papildina jebkuru apģērba komplektu. 

Mūsdienās Swarovski kristāli tiek izplatīti uz vairāk nekā 100 valstīm visā pasaulē. Arī latviešu zīmols Nela Gems ir viens no Swarovski rotaslietu darinātājiem. 

Nela Gems mirdzošās rotaslietas
Nela Gems ir latviešu zīmols, kas rada apburošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem un pērlēm. Tieši Swarovski kristāli ir zīmola galvenais atpazīstamības simbols, kas jau sākotnēji apbūra daudzu sieviešu sirdis. Lai arī rotaslietas ir pieejamas visdažādākajos stilos un dizainos, reizēm viss, ko sievietes sirds kāro, ir lieli, skaisti un mirdzoši akmeņi. 

Zīmola Nela Gems rotaslietu piedāvājums ir ļoti plašs, tāpēc ir piemērots katras sievietes gaumei. Rotaslietu klāstā pieejamas greznas un dabīgas kaklarotas, skaisti sudraba auskari, mirdzoši gredzeni un sievišķīgas rokassprādzes. 

Vairums Nela Gems rotaslietu ir greznas un mirdzošas – piemērotas, lai skaisti sapucētos un dotos uz kādu pasākumu vai balli. Tomēr starp plašo rotu klāstu ko elegantu un skaistu iespējams atrast arī ikdienas valkāšanai, katrai dienai piešķirot mirdzumu. 

Rotaslietas iespējams iegādāties nelagems.com mājaslapā. Tas ir ātrs un ērts veids, kā nesteidzīgi apskatīt plašo rotaslietu klāstu un veikt sev piemērotu izvēli. 

Lai izvēlētajai rotai piešķirtu īpaši nozīmi, iespējams ielūkoties rakstā Dabīgo akmeņu nozīme. Nela Gems zīmols tic, ka katram kristālam piemīt sava enerģija. Tas ir veids, kā rotaslietu iegādi padarīt par interesantu procesu un piešķirt iegūtajai rotai īpašu vērtību.

Skaisti sudraba auskari


Apzeltīti, sudraba un nerūsējošā tērauda auskari no Nela Gems ar Swarovski kristāliem tiek veidoti no antialerģiskiem materiāliem, kas neapsūbē. Zīmola piedāvājumā ir kvalitatīvi un  skaisti sudraba auskari ar mirdzošiem kristāliem. 

Sākot ar maiga toņa nagliņauskariem, turpinot ar košām bārkstīm ar mirdzošu kristālu, beidzot ar grezniem svētku auskariem ar vairākiem kristāliem. Produkcijas piedāvājums ir ļoti plašs, kas garantē katras sievietes gaumei atbilstošu auskaru pāri. Auskari ir ar izsniegtu Swarovski sertifikātu un pieejami dažādās krāsās un toņos.

Mirdzoši gredzeni ar Swarovski kristāliem

Liela un mirdzoša kristāla gredzens ir katras sievietes sapnis. Nela Gems sudraba gredzeni ir pieejami dažādos dizainos – gan ar vienu kristālu, gan arī ar diviem un trīs kristāliem ipašākam izskatam. Katram kristālam iespējams izvēlēties savai gaumei atbilstošu nokrāsu, kombinējot dažādus toņus. 

Gredzenu dizaini ļauj izvēlēties starp apļveida, kvadrāta un lāses formas kristāliem. Zīmols labprāt sadarbojas un pieņem pasūtījumus no klientiem ar inidivduālām vēlmēm.

Sievišķīgas kaklarotas


Rotaslietu zīmola Nela Gems piedāvājumā ir pieejamas arī skaistas Swarovski kaklarotas sievietēm apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā. Piedāvājums ir ļoti plašs un, tieši tāpat kā ar auskariem, arī kaklarotas iespējams pielāgot gan ikdienas gaitām, gan arī svinīgiem pasākumiem.

Kaklarotu piedāvājumā ir pieejamas pārdesmit citas kaklarotas – gan ar lieliem un grezniem kristāliem, gan ar pērlēm, gan ar vienu centrālo kristālu kaklarotas ķēdītē. 

Viena no populārākajām Nela Gems kaklarotām ir neredzamā kaklarota. Ķēdītes vietā šai kaklarotai ir caurspīdīga aukliņa, kuras vidū ir viens 8mm liels kristāls. No tāluma tiek veidota ilūzija, ka sievietei ap kaklu ir vien mirdzošs kristāls, padarot šo rotaslietu par ļoti elegantu un vienlīdz dabisku.

Mirdzošas Swarovski rokassprādzes

Nela Gems zīmols pirmsākumos vislielāko atzinību izpelnījās ar mirdzošajām rokassprādzēm. Tās piešķir sievietes tēlam nepārprotamu eleganci un izceļ sievietes skaistumu. 

Plašajā piedāvājumā iespējams atrast lielu kristālu rokassprādzes, ķēdītes, dabīgo pusdārgakmeņu rokassprādzes, sarkanā diega aizsardzības aproces, maigo toņu pērļu rokassprādzes un arī īpaši veidotu rokassprādzi ar kristāliem un pērlēm kopā.

Swarovski rokassprādzes ir viens no pirmajiem rotaslietu darinājumiem Nela Gems zīmolam, kas vēl joprojām ir uzņēmuma firmas zīme. Tās ļoti strauji ieguva popularitāti un turpina iemantot tūkstošiem klientu sirdis vēl aizvien.

Personalizēts medaljons ar gravējumu

Rotu zīmols Nela Gems vēlas katras sievietes ikdienā ieviest mirdzumu un īpaši pozitīvas emocijas. Lai sieviete justos par sevi pārliecināta, Nela Gems piedāvā arī personalizētas rotaslietas. Tās iespējams pielāgot katras sievietes individuālajai gaumei, izveidojot perfektu rotaslietu.

Personalizētu rotaslietu piedāvājumā ir pieejams arī personalizēts medaljons ar gravējumu. To iespējams izvēlēties starp sirds un apļa formu. Uz medaljona iespējams iegravēt sievietes vārdu, iniciāli, kādu īpašu datumu vai gadskaitli. Tas izvēlētajai rotaslietai piešķir īpašu vērtību un padara to par unikālu. Šis ir lielisks papildinājums, ko pievienot savai rokassprādzei vai kaklarotai.

Nela Gems dāvanu karte
Mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem ir romantiska dāvana svētkos, kas tās saņēmējai ļaus sajusties īpašai, skaistai un novērtētai. Skaistas rotaslietas ir dāvana, ko spēj novērtēt katra sieviete. 

Vēloties kādam uzdāvināt Nela Gems rotas, lieliska izvēle ir Nela Gems dāvanu karte. Tādā veidā dāvanas saņēmēja varēs pati izvēlēties savai gaumei visatbilstošāko rotaslietu, kā arī piemērotāko kristālu – gan pēc krāsas, gan pēc formas.

Nela Gems dāvanu karte iegādājama arī populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)