Banner 980x90

Martā divus vakarus ar īpašu gaismas šovu izgaismos Ventas rumbu

Rīga, 1.marts, LETA. Kuldīgā 15.martā un 16.martā ar īpašu gaismas šovu tiks izgaismots platākais ūdenskritums Eiropā - Ventas rumba, aģentūru LETA informēja tūrisma speciāliste Ieva Zubriļena.

"Ventas rumbas ūdenskritums viennozīmīgi ir viens no Kuldīgas pilsētas simboliem un lepnumiem. Vietējie iedzīvotāji zinājuši teikt, ka ūdenskritums esot bijis izgaismots arī agrāk, 1960.gados, toties kopš tā laika Ventas rumba palikusi tumsā, tāpēc, vēl jo vairāk šī būs unikāla iespēja Kuldīgas iedzīvotājiem un viesiem apskatīt Ventas rumbas ūdenskritumu vēl neredzētā krāšņumā," minēja Zubriļena.

Ūdenskritums tiks izgaismots tikai divus vakarus Kuldīgas restorānu nedēļas laikā no plkst.21 līdz pusnaktij. Gaismas šovi paredzēti plkst.21, 21.30, 22, 22.30, 23 un 23.30.

Tāpat gaismas instalācija būs skatāma arī uz Alekšupītes ūdenskrituma, kas atrodas tur pat netālu no Kuldīgas senā tilta.

Paredzams, ka labākie Ventas rumbas gaismošanas skati būs vērojami no senā tilta un Ventas kreisā krasta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)