Banner 980x90

Mākslīgā akmens masas izlietne – lieliski piemērota gan virtuvei, gan vannasistabai

Izlietne ir tas elements, bez kura nevaram iedomāties nevienu virtuvi, vannasistabu un sanitāro mezglu, tāpēc jautājums par piemērotākās izlietnes izvēli ir aktuāls vienmēr – gan privātos mājokļos, gan birojos, gan sabiedriskās ēkās. Pie izlietnes ik dienu sanāk pavadīt daudz laika, tāpēc ir būtiski, ka izlietne patiešām atbilst tās lietotāju vajadzībām un vēlmēm, kā arī ir gan izturīga, gan funkcionāla. 

Visiem šiem kritērijiem atbilst mākslīgā akmens masas izlietnes, kas lieliski iederas gan virtuvēs, gan vannasistabās, gan medicīnas iestādēs. Tāpēc pastāstīsim vairāk par mākslīgā akmens izlietnēm, ko tepat Latvijā ražo Baltijā lielākais mākslīgā akmens apstrādes uzņēmums "Korte.lv".

Kāpēc izvēlēties izlietni no mākslīgā akmens masas
Mākslīgā akmens masas izlietne ir tālredzīga un gudra izvēle vairāku iemeslu dēļ. Tie saistāmi gan ar šī materiāla īpašībām, gan prasībām, kādas izvirzām izlietnei kā interjera un sanitārajam elementam.

Viegla kopšana un higiēniskums
Mākslīgais akmens ir ciets, ūdensizturīgs un neuzsūc šķidrumus un vielas, tāpēc tā kopšana ir tiešām viegla, ērta un ātra. Tīrīšanai var izmantot ikdienā mājsaimniecībā atrodamos līdzekļus. Izlietnes no mākslīgā akmens būs viegli uzturēt vienmēr higiēniski tīras.
Iespēja pielāgot izlietnes formu un izmēru

Mākslīgais akmens ir uz akrila bāzes veidots kompozītmateriāls, tāpēc ražošanas procesā no tā iespējams izgatavot jebkuras formas un izmēra izlietnes, pielāgojot tās gan telpas specifikai un izmēram, gan lietotāju vēlmēm. Izlietnes var apvienot arī ar virsmu, radot vienu funkcionālu izstrādājumu.

Izturība pret nolietojumu
Izlietnes tiek lietotas tiešām intensīvi, tāpēc viens no galvenajiem kritērijiem ir arī izturība. Šajā ziņā mākslīgais akmens ir lieliska izvēle, jo ir ar augstu noturību pret intensīvu lietojumu, tāpēc piemērots arī izmantošanai sabiedriskās ēkās un viesmīlības sektorā, kur slodze ir īpaši liela.

Vizuāla pievilcība un ilgmūžība
Mākslīgais akmens pieejams dažādos toņos un tekstūrās, tāpēc nebūs grūtību realizēt jebkurus interjera risinājumus gan tradicionālā, gan modernā stilā. Mākslīgā akmens masas izlietne vienmēr izskatīsies gaumīga un eleganta. Materiāls ir silts un taustei patīkams, kā arī saglabā savu lielisko izskatu ļoti ilgi, kā arī tā virsma ir atjaunojama.

Kādas izlietnes piedāvā "Korte.lv"
Uzņēmuma "Korte.lv" produktu klāstā ir vairāku veidu izlietnes, kuru starpā ikviens varēs atrast tādu, kāda nepieciešama tieši viņa virtuvei vai vannasistabai. Ja jau gatavo dizainu vidū nav piemērota modeļa, tad "Korte.lv" meistari izgatavos izlietni individuāli pēc klienta vēlmēm, radot unikālu izstrādājumu, kas iekļausies kopējā interjerā.

Standarta virtuves izlietnes
"Korte.lv" piedāvā 24 dažādu formu un izmēru standartizētas virtuves izlietnes. Visi modeļi izstrādāti, pamatojoties uz ilgstošu pieredzi, klientu dažādajām prasībām un tipveida virtuvju mēbeļu izmēriem. Pieejamas gan lielākas, gan mazākas izlietnes, ko var pielāgot tam, cik aktīva darbība notiek virtuves zonā un pie izlietnes. Piemēram, ja ir trauku mazgājamā mašīna, tad pietiks ar mazāku vai vidēju izlietni. Ja trauki tiek mazgāti ar rokām, lietošanā ērtāka būs liela izmēra izlietne.

Virtuves izlietnes ar metāla dibenu
Ja vēlaties izlietni, kas bez bažām izturēs jebkuru mehānisko un temperatūras noslodzi, tad iespējams izvēlēties mākslīgā akmens masas izlietni ar metāla dibenu. Mākslīgais akmens ļoti labi un gaumīgi savienojams ar citiem materiāliem, tajā skaitā arī ar metālu. Abu materiālu savienojuma vietas ir nemanāmas, tāpēc nav grūtību virsmu kopt, savienojuma vietās nekrājas netīrumi, neveidojas pelējums.

Standarta vannasistabas izlietnes
Uzņēmums piedāvā 26 dažādu veidu un formu vannasistabas izlietnes, ko var variēt atbilstoši dizaina un tehniskajām vajadzībām. Pieejami apaļi, kvadrātveida un taisnstūra izlietņu modeļi, kā arī daudzas toņu un faktūru variācijas atbilstoši iecerētajam vannasistabas interjeram.

Izlietnes medicīnai
Mākslīgā akmens īpašības ir lieliski piemērotas, lai šī materiāla izlietnes izmantotu arī medicīnas iestādēs, tāpēc "Korte.lv" piedāvā arī medicīnas iestādēm paredzētas speciāla dizaina izlietnes, kuru priekšrocība ir to lēzenā forma, kas padara tīrīšanu vēl vienkāršāku. Medicīnas izlietnes iespējams izgatavot gan atsevišķi, gan savienotos blokos, kā arī dažādos izmēros.

Nestandarta izlietnes
Ja piedāvāto izlietņu dizainu klāstā klients neatrod tādu izlietni, kādu izsapņojis, tad ir iespēja izgatavot izlietni pēc individuāla pasūtījuma, veicot mērījumus objektā un realizējot klienta dizaina ideju, neskatoties uz to, cik ambicioza tā ir, jo "Korte.lv" ražotnē strādā ar pašām modernākajām iekārtām, kurām pa spēkam pat sarežģītāko mākslīgā akmens izstrādājumu izgatavošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)