Banner 980x90

Mainīsies Pelču speciālās internātpamatskolas - attīstības centra nosaukums

Rīga, 1.marts, LETA. No nākamā mācību gada tiks mainīts Pelču speciālās internātpamatskolas - attīstības centra nosaukums, paredz Kuldīgas novada domes deputātu pieņemtais lēmums.

Skolas nosaukums no nākamā mācību gada sākuma būs Viduskurzemes pamatskola - attīstības centrs, informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Lēmums pieņemts atbilstoši izmaiņām normatīvajos aktos.

Pelču internātpamatskolas - attīstības centra direktore Ināra Oļena pēc sarunām ar iestādes kolektīvu ierosināja nomainīt izglītības iestādes nosaukumā ietverto vietvārdu Pelču uz vietvārdu Viduskurzemes, kas atspoguļo izglītības iestādes saistību ar visu Kurzemes reģionu, ne tikai ar vienu pagastu.

Līdz ar izglītības iestādes nosaukuma maiņu domes deputāti apstiprinājuši arī Viduskurzemes pamatskolas - attīstības centra nolikumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)