Banner 980x90

Mainās lidostas "Rīga" vadība, traģiska avārija uz Bauskas šosejas, pieaug auto tirgus

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Ceturtdien, 12.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Kopējais vieglo automobiļu tirgus pērn pieaudzis par 15%

Kopējais vieglo automobiļu tirgus pērn pieauga par 15%, sasniedzot 18 575 jaunas reģistrētas pasažieru automobiļu un vieglā komerctransporta vienības, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Šorīt notikušajā traģiskajā avārijā uz Bauskas šosejas ir arī viens cietušais

Šorīt uz Bauskas šosejas notikušajā traģiskajā avārijā, kurā gāja bojā divi cilvēki, ir arī viens cietušais, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Foto: LETAFoto: LETA

Uz daudziem ceļiem veidojas apledojums; autovadītāji aicināti būt piesardzīgi

Lielā daļā Latvijas uz valsts ceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi un veidojas apledojums, kā arī tā sauktais melnais ledus, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Rēzeknes uzņēmēja Lucatnieka slepkavības lietā apsūdzētos atbrīvo no apcietinājuma

Tiesa ir atbrīvojusi no apcietinājuma divus SIA "Andris auto" līdzīpašnieka 1965.gadā dzimušā Andra Lucatnieka slepkavības lietā apsūdzētos, jo viņu apcietinājumam beidzies termiņš un trūkstot juridiska pamatojuma tā pagarināšanai, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Foto: LETAFoto: LETA

Vēstnieks: Pēc Trampa ievēlēšanas Latvija var tikai priecāties par Kanādas lēmumu kļūt par NATO kaujas grupas ietvarvalsti

Ņemot vērā ar Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības (ES) saistīto nenoteiktību un Donalda Trampa neprognozējamo ASV administrācijas pārņemšanu, Latvija pilnīgi noteikti nav zaudētāja, Kanādai kļūstot par tās "vadošo valsti", uzskata bijušais Latvijas aizsardzības ministrs, pašreizējais Latvijas vēstnieks Francijā Imants Lieģis.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Bergmanis: Līguma noslēgšana ar ASV ir būtisks solis mūsu kaujas spēju nodrošināšanai un attīstība

Latvijas valdības un ASV valdības līgums par sadarbību aizsardzības jomā ir ļoti būtisks solis mūsu kaujas spēju nodrošināšanai un attīstībai, šodien pēc līguma parakstīšanas norādīja aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS).

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Starptautiskās lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētājs Jurjevs atkāpjas no amata

Starptautiskās lidostas "Rīga" oktobra beigās darbu sākušais valdes priekšsēdētājs Armands Jurjevs atkāpjas no amata, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Foto: Ieva Makere/ LETAFoto: Ieva Makere/ LETA

Krievijā no Latvijas neļauj ievest Ķīnā audzētus 68 000 peoniju stādus

Krievijas veterinārā un fitosanitārā dienesta "Rosseļhoznadzor" pārstāvji aizlieguši Krievijā no Latvijas ievest Ķīnā audzētus 68 000 kokveida peoniju stādus.

Foto: Ieva Makere/ LETAFoto: Ieva Makere/ LETA

Pieaudzis alkometra testa veicēju skaits

2016.gadā SIA "VTU Valmiera" pakalpojumu – alkohola koncentrācijas izelpā mērījumu – izmantojuši 1306 iedzīvotāji. 2015.gadā testu veica 1081 interesents.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Steidzinās lēmumu pieņemšanu par Latvijas un Lietuvas robežas un ekonomiskās sadarbības līgumiem

Latvijas Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) un Lietuvas premjers Sauļus Skvernelis apņēmušies ātrāk pieņemt lēmumus par Latvijas un Lietuvas robežas līgumiem un ekonomiskās sadarbības līgumiem.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)