Banner 980x90

LTRK šonedēļ plāno parakstīt sadarbības memorandu ar Kuldīgas novada domi

Rīga, 14.janv., LETA. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) piektdien, 18.janvārī, plāno parakstīt sadarbības memorandu ar Kuldīgas novada domi, aģentūru LETA informēja LTRK sabiedrisko attiecību konsultante Rūta Grikmane.

Viņa norādīja, ka memoranda mērķis ir stiprināt sadarbību starp biedrību un reģionu, tādējādi veicinot konkurētspēju un eksportu, kā arī informācijas apriti. Tāpat paredzēts strādāt pie biznesa vides attīstības jautājumiem un risinājumiem, lai veicinātu ekonomikas attīstību.

Sadarbības memorandu plānots parakstīt Kuldīgā apbalvošanas ceremonijas "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva 2018" pasākumā, kurā piedalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis un Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Rostovskis uzsvēra, ka sadarbība starp uzņēmējiem un pašvaldībām ir ļoti būtiska, jo tas, cik labi uzņēmēji jūtas konkrētā vietā, bieži vien ir panākumu atslēga.

Pēc viņa teiktā, pēdējos gados vietvaldes ir kļuvušas daudz aktīvākas, domājot par to, ka jāpiesaista uzņēmēji savai teritorijai. Tas sekmē jaunu darbavietu rašanos un cilvēku palikšanu konkrētajā teritorijā, kas ir būtiski laikā, kad demogrāfijas situācija ir negatīva.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balvu pasniegs tiem, kuri aktīvi un godprātīgi strādā savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā. Tā tiks pasniegta 18.janvārī, plkst.16 Kuldīgas Jauniešu mājā, Jelgavas ielā 26, Kuldīgā vairākās nominācijās - "Zaļā saimniecība 2018", "Ražotājs 2018", "Pakalpojums 2018", "Amatnieks 2018", "Tūrisma uzņēmējs 2018", "Debija 2018", "Ilgtspējīgākais uzņēmums 2018", "Mentors 2018", "Investīcija 2018", kā arī "Mecenāts 2018".

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)