Banner 980x90

Līgavas pušķi no RigasZiedi.lv – pasakaini skaisti!

Ikviens pāris gaida savu kāzu dienu, kurā ierastā kopā būšana pārvēršas brīnišķīgos svētkos, kuros tiek nodibināta viņu ģimene. Līgavas pušķi ir tie, kurus redzam fotogrāfijās vēl gadiem ilgi pēc tam, kad kāzu diena ir pagājusi. 

Rīkojot kāzas, ir jāpadomā gan par telpām, gan mielastu, gan mūziku, dāvanām un daudz ko citu. Ja pēkšņi atceraties, ka nepieciešams arī līgavas pušķis, droši izvēlieties un pērciet to RigasZiedi.lv. Jūs varēsit to saņemt ar kurjeru savās mājās. Turklāt Jūs varat pasūtīt arī mazo ziedu dekoriņu, ko liek pie līgavaiņa uzvalka krūšu kabatas.

Līgavas pušķi tiek veidoti gan no lielziedu rozēm apvienojumā ar peonijām un dažādu augu lapām, lentītēm un pērlēm, gan arī no smalkām krūmrozēm, kuras pieejamas ļoti plašā krāsu gammā. No lieliem ziediem veidots līgavas pušķis izskatīsies kuplāks un izteiksmīgāks, bet no smalkiem ziediem cieši salikts pušķis radīs ļoti akurātu iespaidu. 

Nereti līgavas pušķi tiek veidoti arī no lilijām. Šie ziedi ir ļoti aromātiski, nopērkami gan balti un krēmkrāsas, gan maigā persiku tonī, gan arī sarkani, violeti, dzelteni un citos toņos. Daudzām liliju šķirnēm ir iekšējas skariņas, kurās ir krāsaini putekšņi. Lai tie nenosmērētu jaunlaulāto apģērbu, mazās skariņas tiek izgrieztas vai arī tiek izvēlētas tās liliju šķirnes, kurās nav šo skariņu. 

Daudzi pāri ievēro tradīciju, ka līgavas pušķi izvēlas līgavainis, tādā veidā apliecinot savu gaumi un izvēloties to, kas viņa topošajai sievai piestāvēs vislabāk. Ja Jūs nojaušat, kāda būs līgavas frizūra, bet varbūt esat dzirdējis mājienus par to, kādā stilā un tonī būs kleita, arī ziedu sakārtojumu būs vieglāk izvēlēties. Jebkurā gadījumā Jūs varat būt drošs, ka līgava novērtēs Jūsu centienus, jo ziedi būs izvēlēti un uzdāvināti tieši viņai tieši Jūsu kāzu dienai.

Lai kāzu dienā jaunais pāris izskatītos patiesi svinīgi, ir jāizvēlas līgavas pušķi. Ienāciet RigasZiedi.lv mājaslapā un izvēlieties tādu, kas atbildīs Jūsu svētku noskaņai!

Vai zināji? RigasZiedi.lv veic ziedu piegādi Rīgā un tās apkārtnē. Rīgā ziedi tiek piegādāti divu stundu laikā, Jūrmalā – triju stundu laikā. Darbdienās no pulksten 09.00 līdz 21.00 piegāde Rīgā ir bez maksas. 

RigasZiedi.lv sadaļā http://www.rigasziedi.lv/kazu-puski var detalizētāk iepazīties ar ziedu piedāvājumu kāzām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)