Leģendārā spāņu omlete – vajag tikai trīs olas!
Sastāvdaļas (1 porcijai):
* 3 olas
* 2 ēdamkarotes piena
* 100 g šķiņķa
* 50 g siera
* 1 tomāts
* Sāls un pipari pēc garšas
* Sviests
Pagatavošana:
* Sakuļ olas ar pienu, pievieno sāli, piparus
* Sasmalcina visas pildījuma sastāvdaļas
* Uz pannas izkausē gabaliņu sviesta. Uzlej uz pannas 2/3 maisījuma un uzber pildījumu
* Kad omlete sāk nobrūnēt no vienas puses, to sarullē, viegli piespiežot.
* Pārvieto sarullēto omleti uz pannas centru un ielej pannā atlikušo maisījumu. Cep, kamēr gatava
* Turpina rullēt
* Gatavo omleti sagriež gabaliņos. Labu apetīti!
Raksts tapis sadarībā ar "Latvijas Avīzi"
Uz sarakstu