Banner 980x90

Latvijas labāko tirgotāju vidū grāmatu veikals "Valters un Rapa" un "A Aptieka"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2016" galvenās balvas saņēmēju vidū ir SIA "Grāmatu nams "Valters un Rapa" piederošais grāmatu veikals "Valters un Rapa" un SIA "A Aptieka" pārvaldītā aptieka Rīgā, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) projektu vadītāja Jolanta Nagle.

Galvenā balva piešķirta arī SIA "Viktorija B" piederošajam bistro "Silva" Jelgavā, SIA "Bodo" pārvaldītajam restorānam "Moltto" Rīgā, SIA "Kusman 14" pārvaldītajai kafejnīcai "Ostas 23" Ventspilī un SIA "Astarte nafta" pārvaldītajai degvielas uzpildes stacijai Rīgā.

LTA rīkotājā konkursā-skatē "Latvijas labākais tirgotājs 2016" pieteikušies apmēram 200 uzņēmumu, aģentūrai LETA pavēstīja LTA prezidents Henriks Danusēvičs.

Tostarp konkursa finālam izvirzīti 59 uzņēmumi, kuru vidū ir 24 ēdināšanas uzņēmumi, 15 tirdzniecības uzņēmumi, 15 aptiekas, trīs viesu mājas un viesnīcas, kā arī divas degvielas uzpildes stacijas. No Rīgas ir 16 uzņēmumi, bet pārējie 43 uzņēmumi ir no Latvijas novadiem.

Atkarībā no saņemto punktu skaita par uzvarētājiem atzīti 38 uzņēmumi, laureāta diplomus izpelnījušies 14 uzņēmumi, bet vienam uzņēmumam piešķirts dalībnieka diploms. Savukārt konkursa galvenās balvas saņēmēji būs seši uzņēmumi.

Konkurss-skate "Latvijas labākais tirgotājs" šogad notiek 20.gadu. Konkursā var piedalīties jebkurš Latvijas uzņēmums, kurš darbojas tirdzniecības jomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)