Banner 980x90

L.O.L. lelles – košas, modernas un mazo meiteņu iemīļotas

Rotaļlietu mode un tendences mainās tikpat ātri kā citās jomās – katru sezonu "topā" kaut kas jauns. Tomēr ik pa laikam ir dažas tādas rotaļlietas, kas spēj noturēt bērnu uzmanību ilgāk un kļūst īpaši populāras, tāpēc ražotāji turpina tās pilnveidot un papildināt ar jaunumiem. Meitenēm vienas no šādām rotaļlietām ir L.O.L. lelles, kas savu aktualitāti nav zaudējušas jau četrus gadus.

Kas ir L.O.L. lelles
Šīs rotaļlietas ir nodēvētas par pēdējās desmitgades veiksmīgākajām rotaļlietām, kas to radītājiem M.G.A.E. ir ienesušas fantastiskus ienākumus. Ar L.O.L. Surprise lellēm un citām šīs sērijas rotaļlietām aizrāvušies miljoniem bērnu visā pasaulē, it īpaši meitenes vecumā no 4 līdz 14 gadiem, kas arī ir galvenā šo rotaļlietu mērķauditorija.

L.O.L. lelle radās kā produkts, reaģējot uz cilvēku savdabīgo aizraušanos izpakot lietas, tajā skaitā arī rotaļlietas. Izrādījās, ka YouTube kanālā ik dienu miljoniem cilvēku skatās video, kuros tiek atvērti rotaļlietu iepakojumi. Protams, ka lielākoties šī auditorija ir bērni. Tāpēc kompānijas vadība uzdeva dizaineriem radīt rotaļlietu, kuras izpakošana būtu īpaša pieredze un piedzīvojums. Un viņiem izdevās radīt īstu dižpārdokli, ko no sīvās rotaļlietu industrijas nav izdevies izspiest nevienai citai jaunajai rotaļlietai.

Kāpēc meitenēm patīk L.O.L. lelles?
L.O.L. lelle tika radīta, īpaši piedomājot pie dizaina un veida, kā tā tiek pasniegta. Tā nav tikai lelle, bet gan īsts pārsteigums un piedzīvojums, kas sniedz bērnam veselu emociju gammu gan tās izsaiņošanas laikā, gan pēc tam – jau rotaļājoties. Meitenēm patīk, ka L.O.L. lelle ir neliela izmēra, tāpēc to ir ērti paņemt līdzi. Tāpat piesaistošas ir gan košās krāsas, gan pats oriģinālais lelles dizains, kurā īpašs elements ir lielās acis un lelles it kā hipnotizējošais skatiens. Tas L.O.L. lelles padara īpaši mīlīgas.

Tāpat meitenēm patīk, ka viņas var šīs lelles kolekcionēt, savācot visu kolekciju ar mīlīgajām varonēm. Katra no tām ir unikāla un atšķirīga, ar savu raksturu, ģērbšanās stilu, prezentē citu dzīvesveidu, piemēram, sportiskā, disko, panks un vēl ļoti daudzas citas. Savā ziņā meitenes var identificēties ar šīm lellēm, kas apliecina to, ka cilvēki ir tik dažādi. Un ar to ir jālepojas. 

Nopērkot iepakojumu, nav zināms, kāda L.O.L. lelle tajā būs, tāpēc izpakošanas brīdis ir vēl satraucošāks. L.O.L. lelle atrodas tādā kā bumbā. Tai pa virsu ir vairākas kārtas ar iepakojumu, aiz katras kārtas slēpjas norāde vai dizaina elements, kas tuvina lielajam brīdim – pašai lellei. Iepakojumā ir ne tikai L.O.L. lelle, bet arī vairāki tās aksesuāri (matu dekori, dzērienu pudeles, somiņas), kuri arī ir pārsteigums. Lelli var noģērbt, mainīt aksesuārus un arī atklāt tās īpašo noslēpumu, kas piemīt katrai lellei, piemēram, ūdenī maina krāsu, spēj raudāt, apģērbs maina krāsu utt.

Kādi produkti tiek piedāvāti L.O.L. sērijās?
Pašām L.O.L. lellēm, kas atrodas bumbās vai kapsulās, ir iznākušas jau vairākas sērijas. Katrai sērijai ir sava leļļu kolekcija, ko var sakrāt. Bet tas nav viss, ko var iegādāties mazās L.O.L. fanes. Ražotāji, reaģējot uz milzīgo pieprasījumu un popularitāti, šo gadu laikā radījuši daudzus papildu produktus. Piemēram, iespējams atsevišķi iegādāties aksesuāru komplektus, mājdzīvniekus, leļļu mājas tieši priekš šīm lellītēm, mēbeles, arī dažādus L.O.L. stila aksesuārus un dekorus – tetovējumus, rotaslietas, uzlīmes.

L.O.L. produkti tiek apvienoti dažāda lieluma komplektos un iesaiņoti košos iepakojumos, ko bērni var pakāpeniski atvērt un atklāt, kas ir paslēpts tieši šajā komplektā. Tāpat klajā nākušas arī L.O.L. lelles, kas ir lielā izmērā – tās jau iekarojušas mazo meiteņu sirdis, jo ir tikpat mīlīgas un stilīgas kā mazās un jau pazīstamās lellītes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)