Banner 980x90

Kvalitatīvas kafijas dzirnaviņas kafijas pagatavošanai mājas apstākļos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kafija ir dzēriens, kuru pazīst katrā ģimenē. Ar to iesākas diena, paiet darba laiks vai vakara noslēgumā tiek pavadītas svinības draugu lokā. Jo vairāk patērējam kafiju, jo vairāk tajā orientējamies un spējam starp neskaitāmiem piedāvājumiem atrast sev piemērotāko – stipruma, aromāta un dažādu garšas nianšu ziņā. Ja šķīstošā kafija vairs nešķiet saistoša un ir vēlēšanās pagatavot mājās dzērienu no kafijas pupiņām, tad viss, kas Tev ir jādara, jāsameklē labas kafijas dzirnaviņas.

Kur meklēt kvalitatīvas kafijas dzirnaviņas?
Šobrīd ražotāji piedāvā dažādus kafijas dzirnaviņu variantus, taču drošāk ir paļauties uz profesionāļu izvēli. Viens no variantiem, kur tādu sameklēt, ir interneta veikals www.esmilukafiju.lv. Tajā var atrast ne tikai garšīgas kafijas piedāvājumu, bet arīdzan izvēlēties kādu no kafijas pagatavošanas rīkiem. Tur apkopotas kafijas dzirnaviņas, ko piedāvā pasaulē zināmi un novērtēti ražotāji. Kafijas dzirnaviņas konceptveikala "Es mīlu kafiju" klāstā rūpīgi atlasījusi kafijas ekspertu komanda.

Rokas dzirnaviņas ceļošanai
Ja plāno doties kādā izbraucienā, ceļojumā vai komandējumā, tad labākais risinājums līdzņemšanai ir rokas dzirnaviņas. Parocīgas, viegli regulējamas būs "Porlex" ražotās dzirnaviņas, kas izgatavotas Japānā. Protams, elektriskās dzirnaviņas padarītu malšanas procesu vienkāršāku, taču manuālais malšanas process ir daudz patīkamāks. To galvenā priekšrocība ir kompaktums. Tās ideāli var lietot kopā ar tam paredzēto "AeroPress" kafijas brūvrīku ("Porlex" dzirnaviņas būs jāievieto "AeroPress"). Tikpat veiksmīga izvēle būs arī "Hario" keramiskās rokas dzirnaviņas. Ierīces priekšrocība ir keramiskie asmeņi, kas darbības procesā neuzkarst, bet tajā pašā laikā samaļ kafiju vienmērīgi.

Vairākas funkcijas – viens pirkums
Kafijas dzirnaviņas ir piemērotas ne tikai kafijas pupiņu sasmalcināšanai. Tās var noderēt arī garšvielu vai valriekstu sasmalcināšanai, tāpēc tas būs praktisks un izdevīgs pirkums ikvienai ģimenei. Piemēram, šāds variants būs "Es mīlu kafiju" piedāvājumā esošās kafijas dzirnaviņas "Wilfa WSCG-2", kas piesaista uzmanību ar savu unikālo un tajā pašā laikā klasisko dizainu, kas veiksmīgi iederēsies gan kafejnīcās, restorānos, gan mājās un darba vietā. Ekskluzīvas kafijas pagatavošanai var noderēt arī citas preces, kas atrodamas "Es mīlu kafiju" piedāvājumā:
- kafijas karafes;
- Aeropreses filtri/kafijas filtri;
- Aeropreses;
- kafijas preses, kafijas preses trauki un citi noderīgi kafijas piederumi.

Izvēloties kafijas dzirnaviņas, izvērtē kādai lietošanai – mājām, birojā vai izbraucienā – tās būs paredzētas. Kopā ar "Es mīlu kafiju" atrodi kafijas dzirnaviņas, kas kalpos ļoti ilgi. Ienāc mājaslapā www.esmilukafiju.lv vai dodies uz veikalu Rīgā, Valmieras ielā 43!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)