Banner 980x90

Kur var noformēt kredītu bez ķīlas?

Mūsdienās, lai noformētu aizdevumu, sen vairs nav vajadzīga ķīla vai galvotājs, vai izziņa no darba vietas. Nepieciešams telefons vai dators ar interneta pieslēgumu, bankas konts kādā no Latvijas bankām un pozitīva kredītsaistību vēsture. "Credit24" aizņēmējiem piedāvā aizņemties naudas summu līdz pat EUR 3000 ar atmaksas termiņu līdz 24 mēnešiem. 

Aizņēmējiem būs iespējams izvēlēties starp kredītlīniju vai aizdevumu. Abos gadījumos maksimālā naudas summa būs EUR 3000, kas pieejama uz 24 mēnešiem. Kredītlīnijā aizņēmējs varēs jau pirmajā reizē izņemt visu summu vai izņemt to pa daļām. Ja nauda nav izņemta, tad maksājums nav jāveic. Kredītlimita ietvaros var izņemt arī papildus naudas summu. Aizdevumam ir fiksēti mēneša maksājumi. Gan kredītlīnijas, gan aizdevuma maksājuma grafiku, gada procentu likmes un citus līguma nosacījums var izpētīt mājaslapā Credit24.com/lv.

Kredīts bez ķīlas tiek piešķirts 18 līdz 70 vecam Latvijas pilsonim vai pastāvīgajam iedzīvotājam ar beztermiņa uzturēšanās atļauju, ar labu kredītsaistību vēsturi. Kredīta pieteikumu izskatīšana notiek katru dienu laikā no pulksten 8.00 līdz 22.00.

Pieteikšanās veicama  online – aizpildot anketu un bankas konta reģistrēšanai pārskaitot EUR 0,01 uz "Credit24" bankas kontu. AS "Swedbank", "SEB" bankas, "Citadele" bankas, "Nordea" bankas vai "DNB" bankas klientiem aizdevuma summa tiks ieskaitīta 15 minūšu laikā pēc kredīta pieteikuma izskatīšanas. Citu banku klientiem būs jāgaida ilgāk. "Credit24" profilā varēs sekot līdzi saviem maksājumiem un līgumsaistībām. Nosūtot pieteikumu,  rēķinu ir iespējams saņemt arī e-pastā. "Credit24" pieteikties var arī Latvijas Pasta filiālēs un lielākajos "Maxima" veikalos. 

"Credit24" klientu konsultantiem pa tālruni 8824 un rakstiski: info@credit24.lv būs gatavi atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar reģistrēšanos, kā arī piedāvāt atbilstošāko risinājumu finansiālu grūtību gadījumā. Kaut arī "Credit24" kredītu ir iespējams saņemt maksimāli ātri, bez galvojuma vai ķīlas, aizņemies atbildīgi. Izvērtē kredīta summu atbilstoši saviem mēneša ienākumiem. Neizlieto saņemto kredītu citu parādsaistību segšanai. "Credit24" kredīts noderēs sen lolotu ieceru realizēšanai vai negaidītu problēmu atrisināšanai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)