Banner 980x90

Kuldīgas velofestivālā gaidāmas neparastas radošās pieturas un muzikāli baudījumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kuldīgas velofestivālā, kas notiks sestdien, 28.maijā, darbosies neparastas radošās pieturas – darbnīcas, bet muzikālu baudījumu dos vairāku grupu un solistu sniegumi.

Kā pilsētas informācijas portālam Kuldiga24.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji, radošās pieturas Kuldīgas Pilsētas estrādē darbosies no plkst.11.30 līdz 16.00.

"Rok-Velo Foto" salonā ikviens varēs pārtapt par īstu rokeri un iemūžināt sevi šāda ampluā fotogrāfijās. Varēs gan "roķīgas" frizūras sev izveidot, gan piemeklēt attiecīgus aksesuārus, lai koptēls atbilstu šī gada velofestivāla tematikai.

Savukārt pieturā "Mūzikas instrumentu ceļojums" dažādi sadzīves priekšmeti – plastmasas caurules, papīra ruļļi, puķu podi – bērnu rokās pārvērtīsies ar īstiem mūzikas instrumentiem! Šeit arī bērni iepazīs dažādu tautu mūzikas instrumentus, īpaši bungas, un izzinās to nozīmi kultūrā.

Īpaši šiem svētkiem tiks radīta tetovēšanās pietura, kurā ikviens interesents varēs izgreznot ķermeni ar pagaidu tetovējumiem zelta un sudraba krāsās, kas šogad ir ļoti moderni.

Pieturā "Esi spožs un drošs!" nakts brauciena dalībnieki varēs izgaismot velosipēdus ar gaismas virtenēm un citiem pārsteidzošiem elementiem. Būs iespēja veikt arī velosipēda tetovēšanu!

DIP-DAP pieturā būs iespēja iepazīties ar bērnu pirmā skrejritenīša tapšanu, bet citā pieturā sagaidīs mūsu jaunie uzņēmēji, kuri ražo T-kreklus ar velo simboliku.

Darbosies veloserviss un velonoma. Veloservisā varēs novērst pēkšņi radušos tehnisku ķibeli, bet velonomā iznomāt divriteni, lai piedalītos skaistajā dienas vai spožākajā nakts braucienā.

Neizpaliks stafetes, konkursi un atrakcijas dalībniekiem un festivāla apmeklētājiem.

Pasākumā varēs mieloties ar popkornu, cukurvati un citiem kārumiem.

Muzikālu baudījumu dos kuldīdznieku veidotā, jaunā mūzikas grupa "Montana", Velodienas himna un velosipēdistu zvaniņu koris, kā arī Ainara Virgas un Buka uzstāšanās, bet velofestivāla izskaņā senās Kuldīgas naksnīgajās debesīs atbalsosies "Dagamba" spēcīgais skanējums.

Latvijā lielākais nekomerciālais velobrauciens "Kuldīgas velofestivāls" deviņu gadu laikā ieguvis popularitāti gan pašmāju, gan viesu vidū. Organizatori ik gadu rūpējas, lai festivāla programma uzrunātu ikvienu jebkurā vecumā. Velofestivālu vadīs enerģiskais un atraktīvais Māris Grigalis!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)