Banner 980x90

Kuldīgas prokuratūrai nodod krimināllietu par uzbrukumu policistam

Ventspils, 29.jūn., LETA. Policija nodevusi Kuldīgas rajona prokuratūrai krimināllietu par pagājušā gada augustā notikušu uzbrukumu Valsts policijas (VP) amatpersonai, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane.

Pērn augustā Kuldīgas policijas iecirkņa telpā kāds 1987.gadā dzimis vīrietis izrādīja agresiju un nodarīja miesas bojājumus policijas amatpersonai. Kuldīgas iedzīvotājs par šo nodarījumu tika aizturēts, un par notikušo tika sākts kriminālprocess. Vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā un ir agrāk sodīts. Kā norādīja VP pārstāve, pat pēc šī notikuma viņš vairākkārt ir izdarījis dažādus pārkāpumus, tāpat pret viņu ir ierosināti vēl citi kriminālprocesi, kuros pašlaik turpinās izmeklēšana.

Saskaņā ar Krimināllikuma 269.pantu par uzbrukumu varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai, kas pilda savus dienesta pienākumus, paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)