Banner 980x90

Kuldīgas Pilsētas laukumā degušo svētku egli demontēs

Ventspils, 2.janv., LETA. Kuldīgas Pilsētas laukumā vakar degušo svētku egli demontēs, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa.

Bojājumi ir pārāk lieli, un egli nav iespējams atjaunot, tāpēc SIA "Kuldīgas komunālie pakalpojumi" šo pilsētas svētku rotu demontēs, skaidroja pašvaldībā.

Lai gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Sandra Vējiņa informēja, ka egle aizdegusies, visticamāk, elektroierīču īssavienojuma rezultātā, precīzs aizdegšanās iemesls vēl tikšot izmeklēts rūpīgāk - pašvaldības policija sadarbībā ar Valsts policiju noskaidros, vai iemesls bijis īssavienojums, vai tomēr ļaunprātīga dedzināšana.

Aptuveni desmit metrus augstā egle aizdegusies 1.janvāra vakarā pēc plkst.20.

Jau ziņots, ka gada pirmajā dienā aizdegušās divas izrotātas svētku egles. Viens šāds negadījums noticis Kuldīgā, Pilsētas laukumā, bet otrs - Daugavpilī, Vienības laukumā. Ugunsdzēsēji pieļauj, ka abos gadījumos ugunsnelaime varētu būt izcēlusies no elektroierīču īssavienojuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)