Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldības konkursā "Darīsim paši" atbalstīs 36 iedzīvotāju iniciatīvas

Rīga, 28.febr., LETA. Kuldīgas pašvaldība līdz 15.martam aicina iesniegt projektus iedzīvotāju iniciatīvu konkursā "Darīsim paši", kurā šogad iecerēts finansiāli atbalstīt 36 projektus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir radīt sakārtotu un uzlabotu apkārtējo publisko vidi novadā, kā arī sekmēt iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu, paredzot iedzīvotāju iesaistīšanos un līdzdalību projektu īstenošanā.

Katram no atbalstītajiem projektiem plānots piešķirt 700 eiro lielu līdzfinansējumu.

Konkursu pašvaldība organizē kopš 2007.gada. Iedzīvotāji tajā piedaloties aktīvi. Nevalstiskas organizācijas un iedzīvotāju grupas, ieguldot savu darbu, laiku un arī līdzekļus, ar pašvaldības finansiālu atbalstu gadu gaitā īstenojušas jau vairāk nekā 450 projektu.

Pateicoties iedzīvotāju aktivitātei, remontētas kāpņu telpas, sakārtoti pagalmi un autostāvvietas, atjaunotas durvis un logi, veikti uzlabojumi baznīcās un kapsētās, darināti tērpi pašdarbības kolektīviem, ierīkoti rotaļu un sporta laukumi, kā arī paveikts daudz citu derīgu un vietējai sabiedrībai svarīgu darbu.

Konkursam "Darīsim paši" iesniegtos projektus vērtēs un apmeklēs Kuldīgas novada domes apstiprināta konkursa žūrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)