Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldība sadarbosies ar LLU

Ventspils, 22.maijs, LETA. Kuldīgas novada pašvaldība noslēgusi sadarbības līgumu ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU), aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada domē.

Noslēdzot sadarbības līgumu, Kuldīgas novada pašvaldība un LLU apņēmušās kopīgi strādāt uzņēmējdarbības, izglītības, zinātnes un pētniecības saskaņotai attīstībai. Līgums paredz sadarbību kopīgu semināru, konferenču un vispārizglītojošu pasākumu organizēšanā, pētniecisko darbu izstrādē un laboratoriju aprīkojuma izmantošanā. Tāpat sadarbība paredz savstarpēju konsultāciju sniegšanu, uzņēmējdarbības, izglītības, zinātnes un pētniecības attīstību un mūžizglītības veicināšanu un popularizēšanu.

LLU rektore Irina Pilvere līguma parakstīšanā pastāstīja, ka LLU jau ir izveidojusies sekmīga sadarbība ar skolām Jelgavas pusē, un augstskolas kolektīvs ir gatavs paplašināt sadarbības loku, ciešāk sastrādājoties arī ar Kuldīgas novada skolām, pedagogiem un karjeras konsultantiem, lai skolēni jau vidusskolā varētu iegūt priekšstatu par to, kādas studiju iespējas piedāvā LLU, apmeklēt augstskolas laboratorijas un sadarboties ar augstskolas mācībspēkiem un vecāko kursu studentiem zinātniski pētniecisko darbu izstrādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)