Banner 980x90

Kuldīgas novada Vārmē notiks rudens gadatirgus

Ventspils, 13.sept., LETA. Nākamsestdien, 23.septembrī, Kuldīgas novada Vārmes estrādē "Liepu birzs" notiks ikgadējais rudens gadatirgus, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Gadatirgus sākums būs plkst.10, bet tirgotāji aicināti ierasties jau no plkst.8.

Pasākumā uzstāsies ansamblis "Pažarnieku dixi". Vārmes amatierteātris "Es un Tu" gadatirgus apmeklētājus iesaistīs atrakcijās, spēlēs un dejās. Būs iespēja nobaudīt tradicionālo dārzeņu sautējumu un citus mājās gatavotus gardumus. Spēcīgākie un veiklākie tirgus apmeklētāji varēs "iekarot" tradicionālo umurkumuru. Arī šogad neatņemama Vārmes rudens gadatirgus sastāvdaļa būs loterija.

Rudens gadatirgus septembra vidū Vārmē notiek jau daudzus gadus. Tajā parasti var iegādāties mājražotāju produktus, amatniecības izstrādājumus, kūpinājumus, zivis, dzīvniekus, stādus u.c. preces.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)