Banner 980x90

Kuldīgas novada Vārmē aicina uz velodienu "Pa dižkoku takām"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 14.maijā, no plkst.11.00 Kuldīgas novada Vārmē norisināsies velodiena "Pa dižkoku takām", pilsēta informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada Vārmes pagasta pārvaldes vadītāja Lelde Ose.

Kopējais maršruta garums ir 30 km. Dalībniekus gaida dažādi pārsteigumi – dižkoku vērošana, atpūta pie ugunskura, pārsteiguma balvas par interesantāko noformējumu sev un velosipēdam.

Dalībnieki aicināti pulcēties plkst.11.00 Kārļa laukumā. Dalību velodienā lūgums pieteikt Vārmes pagasta pārvaldē pa tālruni 26390117 (Sandra). Dalībniekiem jāievēro velosipēda aprīkojuma prasības.

Ņemot vērā iedzīvotāju interesi par šo pasākumu pagājušajā gadā un popularizējot velosipēdu kustības nozīmību, Vārmes pagasta pārvalde šo pasākumu rīko otro gadu.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)