Banner 980x90

Kuldīgas novadā no nelegālās aprites izņem gandrīz 3 miljonus cigarešu un 11 tonnas nelegālā alkohola

Rīga, 20.jūn., LETA. Šomēnes Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas aizdomās par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu apriti aizturēja vīrieti un no nelegālās aprites izņēma gandrīz trīs miljonus cigarešu un 11 tonnas nelegālā alkohola, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Pagājušajā nedēļā VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki, veicot kratīšanu vairākos īpašumos Kuldīgas novadā, no nelegālās aprites izņēma 2 749 400 cigaretes bez akcīzes markām, 11 244 litrus nelegālā alkohola, transportlīdzekļus, cigarešu ražošanas iekārtu, kā arī izejmateriālus cigarešu paciņām - kartonus, jau gatavas un izdrukātas cigarešu paciņas, beramo tabaku, skaidru naudu vairāk nekā 5000 eiro un citas mantas.

VP aizdomās par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu apriti lielā apmērā aizturēja 1987.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem likumpārkāpumiem. Vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu, sacīja Šeršņova.

Pašlaik VP ir uzsākts kriminālprocess pēc trim Krimināllikuma pantiem par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu apriti lielā apmērā. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)