Banner 980x90

Kuldīgas novadā konfiscē 47 440 nelegālo cigarešu

Ventspils, 19.jūl., LETA. Policija kāda Kuldīgas novada iedzīvotāja mājās un darba vietā konfiscējusi gandrīz 47 500 cigarešu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Kopumā konfiscētas 47 440 cigaretes jeb 2372 "Premjer", "NZ Gold", "Route 66" u.c. marku cigarešu paciņas. Konfiscēti arī 6,8 litri nelegālā alkohola.

Policiju par nelegālo cigarešu glabāšanu informējuši vietējie iedzīvotāji, kuri bija pamanījuši vīrieša pretlikumīgās darbības. 1959.gadā dzimušais vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijā sākta administratīvā lietvedība par cigarešu glabāšanas faktu, taču tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu, ja saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta zaudējumu aprēķinu noziedzīgo darbību rezultātā valstij nodarīto zaudējumu apjoms par nenomaksātiem nodokļiem būs ne mazāks par desmit Latvijas Republikā noteikto mēnešalgu kopsummu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)