Banner 980x90

Kuldīgas novada iedzīvotāju iniciatīvām piešķirs 24 000 eiro

Ventspils, 23.febr., LETA. Kuldīgas novada iedzīvotāju iniciatīvu konkursam pašvaldības budžetā šogad atvēlēti 24 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja Kuldīgas novada domē.

Iedzīvotāju iniciatīvu konkurss "Darīsim paši" norisināsies jau divpadsmito gadu. Konkursa mērķis ir radīt sakārtotu un uzlabotu apkārtējo publisko vidi novadā, kā arī sekmēt iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu, paredzot iedzīvotāju iesaistīšanos un līdzdalību projektu īstenošanā.

Projektu pieteikumus šogad var iesniegt līdz 3.aprīlim.

Katram no atbalstītajiem projektiem, tāpat kā iepriekšējos gados, plānots piešķirt 600 eiro līdzfinansējumu. Kopumā plānots finansiāli atbalstīt 40 iedzīvotāju iniciatīvu projektus.

Kopš 2006.gada, kad konkurss tika organizēts pirmo reizi, nevalstiskās organizācijas un iedzīvotāju grupas, ieguldot savu darbu, laiku un arī līdzekļus, ar pašvaldības finansiālu atbalstu īstenojušas 382 projektus visā Kuldīgas novadā. Šo gadu laikā paveikti dažādi darbi - remontētas kāpņu telpas, sakārtoti pagalmi un autostāvvietas, atjaunotas durvis un logi, veikti uzlabojumi baznīcās un kapsētās, darināti tērpi pašdarbības kolektīviem, ierīkoti rotaļu un sporta laukumi un īstenotas citas ieceres.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)