Banner 980x90

Kuldīgas novada domes balvu "Gada cilvēks izglītībā 2019" saņem Antra Spuļģe

Rīga, 30.aug., LETA. Šodien skolotāju konferencē Kuldīgas novada domes balvu "Gada cilvēks izglītībā 2019" saņēma Kuldīgas Centra vidusskolas skolotāja Antra Spuļģe, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Balvā Spuļģe saņēma klēpjdatoru. Skolotāja Spuļģe apbalvojumam izvirzīta par darbu ar talantīgiem skolēniem, radošumu un inovācijām izglītībā. Viņa Kuldīgas Centra vidusskolā strādā kopš 2002.gada - pamatskolā pasniedz sociālās zinības un Latvijas vēsturi, pasaules vēsturi, novada mācību, bet vidusskolā - vēsturi un kulturoloģiju, kā arī audzina 8.klasi.

Spuļģei ir izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā. Kopš 2016./2017.mācību gada viņa vada Latvijas un pasaules vēstures, kulturoloģijas, filozofijas, politikas un tiesību, novada mācības metodisko jomu Kuldīgas novadā.

Viņa ir arī mācību priekšmeta "Novada mācība" programmas līdzautore. Skolotāja nemitīgi turpina izglītošanos un profesionālo pilnveidi - apmeklē kursus un mācības, ar tajās gūtajām atziņām un pieredzi pēc tam daloties ar kolēģiem gan skolā, gan novadā.

Kolēģi Spuļģi raksturo kā stingru, prasīgu un taisnīgu, tai pat laikā uzsverot, ka skolotājai ir laba humora izjūta, viņa ir saprotoša, kā arī audzēkņus un kolēģus atbalstoša. Skolotāja veicina un atbalsta savu audzēkņu dalību konkursos, olimpiādēs, projektos, pētniecisko un zinātniski pētniecisko darbu izstrādē, kur viņi arī gūst labus panākumus.

Apsveikumus jaunā mācību gada priekšvakarā saņēma arī Kuldīgas novada pedagogi, pedagoģiskā darba jubilāri, kuri izglītības jomai veltījuši 60, 55, 50, 45, 40, 35, 30 un 25 savas dzīves gadus.

Savukārt pasākuma otrajā daļā pedagogiem tika piedāvāta iespēja atbilstoši savām interesēm piedalīties dažāda satura meistarklasēs, ko sagatavojuši viņu kolēģi, vietējie pieaugušo izglītotāji un lektori, dažādu jomu speciālisti no Rīgas un kaimiņpilsētām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)