Banner 980x90

Kuldīgas novada dome iestāsies organizācijā "Mēri mieram"

Kuldīgas novada dome iestāsies starptautiskā organizācijā "Mēri mieram" ("Mayors for Peace"), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Organizācija "Mēri mieram" izveidota 1982.gadā pēc Japānas pilsētu Hirosimas un Nagasaki iniciatīvas, lai uzturētu mieru pasaulē ar dažādu valstu pilsētu solidaritātes starpniecību un mudinātu atteikties no kodolieročiem. Šai organizācijai pievienojušās gandrīz 7000 pilsētu un to mēru no 160 valstīm. Dalības maksa organizācijā ir 15 eiro gadā.

Lēmumu par Kuldīgas pašvaldības iestāšanos šajā organizācijā šodien pieņēmuši Kuldīgas novada domes deputāti. Kuldīgas novada pašvaldības pārstāvis šajā organizācijā būs Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam").

Iestāties nevalstiskajā organizācijā "Mēri mieram" Kuldīgas novada domi uzaicināja Kuldīgas sadraudzības pilsētas Norvēģijā Frognes pašvaldības vadītājs un organizācijas "Mēri mieram" viceprezidents Tore Vestbijs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)