Banner 980x90

Kuldīgas muzejā svinēs Tēva dienu

Ventspils, 5.sept., LETA. 10.septembrī Kuldīgas novada muzejā svinēs Tēva dienu, aģentūru LETA informēja muzeja pārstāve Zenta Mertena.

Šajā dienā tēti kopā ar savām ģimenēm Kuldīgas novada muzeju varēs apmeklēt bez maksas. Būs iespēja ne tikai apskatīt muzeja pamatekspozīcijas un izstādes, bet arī radošajā darbnīcā pagatavot kādu pārsteigumu tētiem. Pēc pastaigas un radošajām aktivitātēm muzeja apmeklētājiem būs iespēja baudīt skatu uz Kuldīgu no muzeja balkona.

Muzejā apskatāmas ekspozīcija "Turīga kuldīdznieka dzīvoklis 20.gadsimta sākumā" un vēstures ekspozīcija "Kuldīga pirms mums", kā arī arheoloģijas izstāde "Atrasts" un Agneses Lipingas gleznu izstāde "Baudas inovācija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)