Banner 980x90

Kuldīgas Centra vidusskolā noslēgusies diskusija ar politiķiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
20.maijā Kuldīgas Centra vidusskolā viesojās un ar vidusskolēniem tikās Saeimas deputāte, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Lolita Čigāne un Kuldīgas novada Domes deputāte Ruta Karloviča.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas Centra vidusskolas skolotāja un Eiropas kluba vadītāja Inga Reimane, deputātes vispirms pastāstīja, kā veidojusies viņu karjera politikā. 10. un 11.klašu skolēni uzdeva jautājumus par problēmām, kas aktuālas Eiropā, Latvijā un Kuldīgas novadā: bēgļu integrācija, ekonomiskā attīstība, izglītība, Eiropas Savienības attīstības tendences.

Diskusija kopumā noritēja pozitīvā un optimistiskā gaisotnē. Lai arī Eiropā, Latvijā un Kuldīgas novadā pastāv dažādas problēmas, jāievēro arī pēdējo 10 gadu laikā notikušās pozitīvās pārmaiņas. Jaunieši tika aicināti iegūt vispusīgu izglītību un būt par savas dzīves aktīviem veidotājiem. Saeimas deputāte Čigāne augstu novērtēja skolēnu interesi par politiskajiem procesiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)