Banner 980x90

Kuldīgā vakar izdedzis šķūnis 250 kvadrātmetru platībā

Rīga, 1.aug., LETA. Kuldīgā vakar izdedzis šķūnis 250 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa Inta Palkavniece.

Vakar plkst.20.51 VUGD saņēma izsaukumu uz Policijas ielu Kuldīgā, kur dega šķūņa ēka. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg šķūnis un pastāv liesmu izplatīšanās draudi uz blakus esošajiem šķūnīšiem un dzīvojamām mājām.

Stundas laikā ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku ierobežot un plkst.22.38 likvidēt, nosargājot blakus esošās ēkas, stāstīja Palkavniece.

Savukārt plkst.20.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Kalpaka ielu Kuldīgā, kur pa neapsaimniekotas ēkas otrā stāva logiem bija redzami dūmi. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka ēkā 15 kvadrātmetru platībā deg sadzīves priekšmeti.

Plkst.20.58 ugunsgrēks tika likvidēts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)