Banner 980x90

Kuldīgā pirmo reizi notiks Jauniešu forums

Ventspils, 8.sept., LETA. 23.septembrī plkst.10 Kuldīgas Jauniešu mājā norisināsies pirmais Kuldīgas Jauniešu forums, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Jauniešu forumam aicināti pieteikties jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kā arī Kuldīgas novada pašvaldības pārstāvji, speciālisti un visi, kuriem ir svarīgs darbs ar jaunatni Kuldīgas novadā.

Foruma mērķis ir veicināt Kuldīgas jauniešu iesaisti ideju izstrādē un īstenošanā, kā arī kopīgi ar pagastu pārstāvjiem izstrādāt rekomendācijas par jaunatnes darba sistēmas pilnveidi visā Kuldīgas novadā.

Jauniešu forums tiek organizēts projektā "Aiziet!". Pirmajā projekta posmā tika organizētas tikšanās ar visu Kuldīgas novada pagastu jauniešiem, lēmumu pieņēmējiem un speciālistiem, lai kopā analizētu, kāda ir jauniešu ikdiena katrā pagastā. Tika apzinātas lietas, kas pagastos trūkst vai ir pozitīvi vērtējamas, kādas aktivitātes nepieciešamas un ko jaunieši var darīt paši, lai uzlabotu jaunatnes ikdienu pagastos. Pēc šīm tikšanās reizēm veikta analīze, kā rezultātā Kuldīgas Jauniešu forumā tiks izstrādātas rekomendācija par jaunatnes darba pilnveidi novadā.

Foruma organizēšana ir viens no instrumentiem, lai darbā ar jaunatni sasniegtu ilgtermiņa mērķi – veicināt apziņu, ka Kuldīgas novads ir jauniešiem draudzīga un pievilcīga vide, kas sekmē jauniešu veidošanos par vispusīgi attīstītiem, izglītotiem, sociāli nodrošinātiem, veselīgiem un uz demokrātiskām vērtībām vērstiem sabiedrības locekļiem, skaidroja pašvaldībā.

Pasākumu organizē Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)