Banner 980x90

Kuldīgā par 52 585 eiro ierīkota Jauniešu māja

Jelgava, 14.jūl., LETA. Kuldīgā, Jelgavas ielā 26, atklāta Jauniešu māja, kuras izveidē ieguldīti 52 585 eiro, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jauniešu māja iekārtota telpās, kur līdz šim darbojās Kuldīgas Sv.Katrīnas draudzes diakonijas centrs. Draudzes mācītājs Viesturs Pirro pastāstīja, ka celtne kādreiz celta kā Sv.Katrīnas vācu draudzes diakonistu nams. Padomju laikā ēkā bijis fabrikas "Vulkāns" sporta nams, bet pēc Latvijas neatkarības atgūšanas draudzei izdevies namu atgūt un ar vācu draugu palīdzību atjaunot.

Kuldīgas Jauniešu māju lielā mērā veidojuši un iekārtojuši paši jaunieši. Māja iekārtota un aprīkota ar dažādām nodarbēm nepieciešamo, lai jaunieši varētu interesanti un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku. Telpās var spēlēt biljardu, galda hokeju un dažādas galda spēles. Ir arī virtuve, tāpat telpās būs iespējams iekārtot izstādes. Mājā iekārtotas semināru telpas un zāle ar modelējamu skatuvi un apskaņošanas sistēmu.

Jauniešu mājas darbu ikdienā pārraudzīs jaunatnes darba speciālists Roberts Plaudis.

Jauniešu māja tapusi, biedrībai "SDK jaunieši" īstenojot "LEADER" projektu, kura kopējās izmaksas ir 52 585 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)