Banner 980x90

Kuldīgā par 1,6 miljoniem eiro izbūvē pievedceļus ražošanas teritorijām

Ventspils, 12.apr., LETA. Kuldīgā sākta pievedceļu izbūve ražošanas teritorijām, kas izmaksās 1,6 miljonus eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ielu izbūve notiek pilsētas ziemeļu daļā, kur paredzēts turpināt rūpniecības attīstību. Tiek izbūvēta Meistaru iela, kā arī pārbūvēta Dārzniecības un Siltumnīcu iela. Īstenojot šo infrastruktūras attīstības projektu, pašvaldība sakārtos pievedceļus šajā teritorijā jau strādājošajiem uzņēmumiem un tiem, kuri ražošanu tur plāno attīstīt nākotnē, skaidroja novada domē.

Šajā pilsētas daļā jau darbojas SIA "Stiga RM" bērza saplākšņa ražotne, kurā nodarbināti ap 100 strādājošo un tuvākajā laikā iecerēts darbinieku skaitu palielināt. Februārī uzņēmumā atklāta jauna bērza saplākšņa laminēšanas līnija. Vēl šajā apkārtnē savus attīstības plānus cer īstenot SIA "R Grupa", kas tiesības nomāt zemi no pašvaldības ieguvusi izsolē. Ielu sakārtošana uzlabos piekļuvi arī AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" Liepājas ceļu rajona Kuldīgas nodaļas un SIA "Kuldīgas komunālie pakalpojumi" tehniskās bāzes teritorijai.

Ielu izbūves darbus veic apvienība "SC&I", kas sastāv no SIA "Saldus ceļinieks" un SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība Igate". Projekta īstenošanai pašvaldība plāno piesaistīt Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)