Banner 980x90

Kuldīgā notiks starptautiska fotogrāfijas lekciju programma

Publicitātes foto
Publicitātes foto

No 16. - 19.martam ISSP Starptautiskās meistarklases noslēdzošā posma ietvaros Kuldīgā norisināsies daudzveidīga vakara lekciju un prezentāciju programma, kuru apmeklēt ir aicināts ikviens fotogrāfijas un mākslas interesents.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja lekciju programmas pārstāve Liāna Ivete Beņķe, ISSP Starptautiskās meistarklases dalībnieki ir 23 fotogrāfi no dažādām pasaules valstīm.

ISSP meistarklasē Kuldīgā nākamnedēļ viesosies pasaules līmeņa eksperti fotogrāfijas jomā - pazīstamās Vācijas galerijas "C/O Berlin" kuratore Anna Kristīne Bertranda (Ann-Christine Bertrand, DE), ietekmīgā žurnāla "British Journal of Photography" redaktors Saimons Beinbridžs (Simon Bainbridge, UK), un laikmetīgās fotogrāfijas un mākslas portāla www.americansuburbx.com redaktors Breds Fojerholms (Brad Feuerhelm, US).

Publikai atvērtajā vakaru programmā šie jomas speciālisti iepazīstinās ar savu darbu un interesēm, piedāvājot unikālu ieskatu laikmetīgās fotogrāfijas industrijas aizkulisēs no dažādiem skatpunktiem. Turklāt nedēļas noslēgumā ISSP Meistarklases dalībnieku noslēguma darbus - fotogrāfiju sērijas, video un instalācijas - būs iespējams redzēt izstādē Kuldīgas mākslas namā.

ISSP Meistarklases dalībnieki, 23 fotogrāfi no 12 pasaules valstīm, jau gadu strādā pie ilgtermiņa autorprojektiem, šajā laikā tiekoties trīs reizes. 19.martā viņi prezentēs gada laikā radītos personiskos un dokumentālos projektus izstādē Kuldīgas mākslas namā.

Meistarklases vadītāji ir kurators un fotogrāfs Ārons Šūmans (Aaron Schuman, Lielbritānija), pasaulē atpazīstamais fotožurnālists Jurijs Kozirevs (Yuri Kozyrev, Krievija) un ietekmīgu Krievijas fotožurnālistikas izdevumu redaktors Andrejs Poļikanovs (Andrei Polikanov, Krievija).

Lekcijas un prezentācijas notiks angļu valodā, ieeja - bez maksas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)