Banner 980x90

Kuldīgā notiks Jāņu tirgus

Ventspils, 22.jūn., LETA. Šodien Kuldīgā norisināsies Jāņu tirgus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Līgo svētku svinībām visu nepieciešamo sagādāt būs iespējams, apmeklējot Jāņu tirgu, kas norisināsies Pilsētas laukumā no plkst.12 līdz 20. Tirdziņā aicināti piedalīties amatnieki, amatu pratēji, tautas lietišķās mākslas studijas, mākslinieki, individuālie meistari, ekoloģiski tīru un Latvijā audzētu produktu ražotāji, našķu un saldumu tirgotāji.

Līgo vakarā, 23.jūnijā, plkst.17 Kuldīgas pilsētas estrādē kuldīdzniekus un viesus priecēs saulgriežu koncertuzvedums "Īs(t)a pamācība mīlēšanā". Tas būs jautrs un mūsdienīgs stāsts par papardes zieda meklējumiem. Uzveduma režisors ir Intars Rešetins, bet radošajā kolektīvā apvienojušies aktieri Āris Rozentāls, Mirdza Martinsone, Vita Vārpiņa, Ērika Eglija, Inita Sondore, Akvelīna Līvmane, Velta Straume, Marģers Eglinskis un citi.

Līgo vakarā Kuldīgā jāņuguni iedegs Pilsētas dārzā. Plkst.22.30 varēs noskatīties teatralizētu uzvedumu "Tautiešam roku devu pašā Līgo vakarā". Lūkošanu, līdzināšanu, mārtošanu un līgošanu izspēlēs, izdejos un izdziedās etnogrāfiskais ansamblis "Suitu sievas", vidējās paaudzes deju kopa "Bandava", jauniešu teātris "Focus" un folkloras kopa "Nārbuļi". No plkst.23 zaļumballē spēlēs grupa "LaBamba".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)