Banner 980x90

Kuldīgā notiks Jāņa Petera teātra dziesmu nakts koncerts

Jelgava, 10.jūl., LETA. 14.jūlijā plkst.22 Kuldīgas estrādē sāksies nakts koncertuzvedums "Bez teātra mēs nevaram", kurā izskanēs iemīļotas teātra dziesmas ar dzejnieka Jāņa Petera dzeju Latvijā populāru mūziķu sniegumā, aģentūru LETA informēja koncerta rīkotāji.

Dinamika un dzīvesprieks, dejas, koši tērpi un romantiska smeldze caurvīs koncertuzvedumu, kurā satiksies visdažādāko izrāžu varoņi tēli no vairāk nekā 20 tautā iemīļotām izrādēm. Tos koncertuzvedumā "Bez teātra mēs nevaram" izdzīvos Andris Ērglis, Antra Stafecka, Normunds Rutulis, Anmary, Dainis Skutelis, Ieva Sutugova, Oranžo meiteņu trio - Olga Stupiņa, Anita Levša, Inta Gudovska -, džeza orķestra "Mirāža" pūtēji un Jāņa Strazda instrumentālā grupa. Koncerta režisors ir Valdis Pavlovskis, horeogrāfe Ieva Kemlere, scenogrāfs - Juris Gals.

Jānim Peteram daudzo gadu laikā, rakstot dziesmu vārdus teātrim, bijusi ražīga sadarbība ne vien ar Raimondu Paulu, bet arī Ivaru Vīgneru, Mārtiņu Braunu, Valdi Zilveru, Uldi Stabulnieku un Imantu Kalniņu, kuru radītās teātra dziesmas jau dzīvo savu patstāvīgu dzīvi cilvēku apziņā un Latvijas kultūrvēsturiskajā telpā.

"Latviešiem teātris allaž bijis īpašs un godā celts. Tāpēc šī nakts tikšanās Kuldīgā noteikti būs mūsu - koncerta veidotāju un skatītāju - mīlestības un cieņas apliecinājums teātrim, vārdam un mūzikai," pauda koncertuzveduma vadītājs Aigars Dinsbergs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)