Banner 980x90

Kuldīgā notiks Hercoga Jēkaba gadatirgus

Ventspils, 20.sept., LETA. 7.oktobrī Kuldīgā astoto reizi norisināsies Hercoga Jēkaba gadatirgus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Gadatirgū pulcēsies ļaudis no visiem 13 Kuldīgas novada pagastiem – Ēdoles, Gudeniekiem, Īvandes, Kabiles, Kurmāles, Laidiem, Padures, Pelčiem, Rendas, Rumbas, Snēpeles, Turlavas un Vārmes. Tirgošanās notiks ne tikai Pilsētas dārzā, Kalna, Pils un Skolas ielā, bet arī Liepājas ielā un Rātslaukumā.

Gadatirgus sāksies plkst.12 ar pašvaldības vadības uzrunu un lielgabala zalvi.

Izsalkušos un izslāpušos ar dažādiem gardumiem un rudenīgiem dzērieniem pabaros un padzirdīs tirgus ķēķa gādīgās saimnieces un gruntīgie saimnieki. Hercoga manufaktūrās grebs, kals, pīs un vīs, gravās lidos cirvji un bultas, bet Medību pilī varēs aplūkot trofejas un nobaudīt eksotiskas uzkodas. Mazākie tirgus apmeklētāji varēs vizināties karuselī vai izklaidēties radošajās darbnīcās kopā ar rūķiem. Par jautru noskaņu tirgū gādās muzikanti - kapelas "Lēnām pār tiltu" un "Saimniekdēli" un grupa "Hāgenskalna muzikanti".

Plkst.15 notiks sakoptāko īpašumu saimnieku godināšana.

Kad tirgus būs noslēdzies, plkst.18.30 visi aicināti uz rudens ražas balli "Jēkaba sētā" kopā ar grupu "LaBamba".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)