Banner 980x90

Kuldīgā no oktobra plāno par 7% paaugstināt siltumenerģijas cenu

Rīga,6. jūn., LETA. Kuldīgā no šā gada oktobra plāno par 7% paaugstināt siltumenerģijas cenu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

SIA "Kuldīgas siltumtīkli" iesnieguši Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai siltumenerģijas tarifa projektu, kurā plāno siltumenerģijas cenu paaugstināt no patlaban esošajiem 49,80 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) par megavatstundu (MWh) līdz 53,29 eiro bez PVN par MWh.

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no šā gada 1.oktobra. Siltumenerģijas ražotājs tarifa paaugstinājumu skaidro ar būtisku mainīgo un pastāvīgo izmaksu pieaugumu.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas tarifa projektu lietotāji var "Kuldīgas siltumtīkli" birojā Lapegļu ielā 8, Kuldīgā.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Kuldīgas siltumtīkli" pērn apgrozījuši 1 541 173 eiro, kas ir par 11% vairāk nekā 2017.gadā. Uzņēmuma peļņa pērn bijusi 7735 eiro, kas ir par 1% vairāk nekā pirms gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)