Banner 980x90

Kuldīgā muzicēs saksofonu kvartets "N[EX]T MOVE"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 10.februārī, plkst.19.00 Kuldīgas kultūras centrā norisināsies saksofonu kvarteta ''N[EX]T MOVE'' koncerts. Koncertu piedāvā biedrība ''Intermedius''.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas Kultūras centra direktore Inta Burnevica, dāmu saksofonu kvartets "N[EX]T MOVE" – četras profesionālas, šarmantas un atraktīvas mūziķes – jauno koncertprogrammu izveidojušas ļoti daudzveidīgu, par pamatu ņemot kino mūziku. Dāmas caur mūziku veido stāstus, sākot no Šerloka Holmsa un Erkila Puaro līdz pat Džekijam Čanam un Simpsoniem. Pārdomu, sirsnības un joku pilna programma, kas tapusi, sadarbojoties ar horeogrāfu Jāni Purviņu.

Šobrīd visas "N[EX]T MOVE" dalībnieces ir arī LR Zemessardzes orķestra mūziķes. Kvartetā spēlē Inga Meijere – soprāna/alta saksofons, Baiba Tauriņa – alta saksofons, Katrīna Kivleniece – tenora saksofons, Anete Levica – baritona saksofons.

Biļetes iegādājamas Kuldīgas Kultūras centra kasē un www.bilesuparadize.lv . Ieeja: 5 un 7 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)