Banner 980x90

Kuldīgā Jauno gadu sagaidīs kopā ar grupu "Radio trio"

Rīga, 28.deec., LETA. Kuldīgā, Pilsētas dārzā, kuldīdznieki un pilsētas viesi Jauno gadu varēs sākt sagaidīt 31.decembrī no plkst.23, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Uz skatuves uzstāsies televīzijas šova "X Faktors" otrās sezonas dalībnieces - grupa "Radio Trio", kurā viena no solistēm ir kuldīdzniece Madara Dzintara-Pluša. Trīs jaunās un Latvijā popularitāti ieguvušās mūziķes uzstāsies ar 45 minūšu garu koncertprogrammu.

Piecas minūtes pirms pusnakts svētku uzrunu teiks Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam").

Gadu mijā būs skatāma krāšņa svētku uguņošana, kas būs labi redzama no senā ķieģeļu tilta pār Ventu, Pils ielas, Pilsētas dārza un jaunās pastaigu takas gar Ventu.

Savukārt laimes vēlējumus varēs teikt un pirmo Jaunā gada stundu pavadīt kopā ar dīdžeja Johansona spēlēto mūziku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)