Banner 980x90

Kuldīgā galvenās egles iedegšanu pavadīs bagātīga kultūras programma

Rīga, 28.nov.,LETA. Sestdien, 1.decembrī Kuldīgā tiks iedegta pilsētas galvenā egle, taču visas dienas garumā pilsētā būs iespējams baudīt bagātīgu kultūras programmu, aģentūru LETA informēja Kuldīgas pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

No plkst.12 līdz 18 Liepājas ielā un Rātslaukumā norisināsies bagātīgs dāvanu tirdziņš, piedāvājot iegādāties dažādas ēdamas un neēdamas lietas. Jauno sezonu sāks arī divi stikla namiņi Rātslaukumā, kuros līdz pat Ziemassvētkiem nedēļas nogalēs būs iespējams iegādāties svētku dāvanas vai gardumus ikdienai un svētku galdam.

Savukārt Vecajā rātsnamā visu decembri piektdienās un sestdienās notiks dažādas radošās darbnīcas pieaugušajiem. Radošo darbnīcu sezonu 1.decembrī no plkst.12 līdz 16 iesāks Santas Japeniņas vadītā Adventes našķu darbnīca.

No plkst.12 līdz 16 Kuldīgas kultūras centrā un pie tā apmeklētājus gaidīs Lielais Rūķu forums ar izzinošām, radošām, garšīgām un atraktīvām norisēm. Tāpat klausītājiem un skatītājiem plkst.12.30 tiks piedāvāts komponista Alvila Altmaņa bērnu dziesmu koncertu "Ja brūnumam tic...", kurā muzicēs Latvijas Radio bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte", kā arī solisti Vineta Elksne un Andris Ērglis.

Plkst.14 uz mobilās skatuves kāps Liepājas ceļojošā leļļu teātra "Maska" aktieri, lai iepriecinātu skatītājus ar leļļu teātra izrādi "Svētki lielajā silā", bet stundu vēlāk Rūķu kino varēs noskatīties animācijas filmu "Eliots - pats mazākais ziemeļbriedis".

Kuldīgas galvenās egles gaismas rotas iedegšana notiks Rātslaukumā plkst.16.30, bet pēc tam plkst.17 Svētās Annas baznīcā muzicēs jauktie kori "Ventava", "Kandava" un bērnu koris "Cantus".

Vēl šajā dienā no plkst.12 līdz 16 ikviens interesents būs aicināts aicināts uz nesen atklātajām Kuldīgas Restaurācijas centra jaunajām telpām Baznīcas ielā 30.

Bet jau nākamajā dienā, 2.decembrī, Liepājas ielā 3 durvis vērs daudzu ģimeņu iecienītā Rūķa istaba. Tur līdz pat Ziemassvētku vakaram, izņemot pirmdienas, būs iespēja jauki un lietderīgi pavadīt laiku labā kompānijā, gatavojot Ziemassvētku dekorus, dāvaniņas, pārsteigumus vai gardumus.

Duļbinska piebilda, ka Ziemassvētku gaidīšanas laikā Kuldīgā būs iespējams baudīt dažādus koncertus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)