Banner 980x90

Kuldīgā deklarētie bērni var saņemt bezmaksas vakcīnas pret ērču encefalītu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bērni, kuri deklarējušies Kuldīgas novadā, ir tiesīgi arī 2016.gadā saņemt valsts apmaksāto vakcināciju pret ērču encefalītu, informē Slimību profilakses un kontroles centrs.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas pilsētas pašvaldības pārstāvji, katru gadu valsts apmaksātā vakcinācija pret ērču encefalītu bērniem no viena līdz 18 gadiem notiek saskaņā ar Ministru kabineta 2000.gada 26.septembra noteikumiem nr.330 "Vakcinācijas noteikumi".

Vakcināciju plāno un veic ģimenes ārsts, kura pamatprakse ir attiecīgajā teritorijā. Gadījumā, ja bērns ir deklarēts Kuldīgas novadā, bet reģistrējies pie ārsta ārpus šīs teritorijas, ir nepieciešama iepriekšēja vienošanās, ka bērnu vakcinēs ģimenes ārsts, kura pamatprakse atrodas Kuldīgas novadā.

Vairāk informācijas WWW.SPKC.GOV.LV

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)