Banner 980x90

Kuldīgā atklāj Tehniskās jaunrades centra telpas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 30.augustā, Kuldīgā, Pilsētas laukumā 3, 3.stāvā atklāja Bērnu un jauniešu centra Tehniskās jaunrades centra telpas, kur Kuldīgas novada bērni un jaunieši turpmāk varēs apmeklēt dažādu tehnisko pulciņu nodarbības, pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informē Kuldīgas novada pašvaldība Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa pauda gandarījumu par to, ka tehnisko pulciņu vajadzībām Kuldīgā tapušas gaišas, skaistas un mūsdienīgas telpas, kas aprīkotas ar mūsdienu tehnoloģijām. Viņa novēlēja, lai Kuldīgas Bērnu un jauniešu centra tehniskajos pulciņos strādā zinoši, aizrautīgi pasniedzēji un ir daudz bērnu un jauniešu, kuri vēlas apmeklēt tehnisko pulciņu nodarbības jaunajās telpās.

Telpu Pilsētas laukumā 3 pārbūve un pārplānošana veikta pēc SIA "Diānas Zalānes projekta birojs" izstrādātā būvprojekta. Telpas ir ērti pieejamas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Būvuzraudzību veica SIA "Būves un būvsistēmas", Aldis Bitinieks, bet būvdarbus – SIA "AB Būvniecība". Telpu pārveide un iekārtošana kopumā izmaksāja 200 tūkstošus eiro.

Tehniskās jaunrades centrā Kuldīgas novada bērniem un jauniešiem būs iespēja apgūt un attīstīt tehniskās zināšanas un iemaņas, apmeklējot radio un TV, kinoamatieru, lidmodelistu un automodelisma nodarbības. Telpās glabāsies arī akvalangistu inventārs.

Vienā no Tehniskās jaunrades centra telpām uzbūvēta kvalitatīva automodelisma trase ar astoņiem sacīkšu celiņiem, kas paver iespēju rīkot gan vietēja, gan plašāka mēroga automodelisma sacensības. Automodelisma nodarbības jauniešiem vadīs jaunais speciālists Toms Girvaitis, kurš atgriezies dzimtajā pilsētā pēc augstskolas absolvēšanas.

Sestdien, 3.septembrī, no plkst.10.00 ikviens interesents aicināts uz atvērto durvju dienu Tehniskās jaunrades centrā – Bērnu un jauniešu centra darbinieki būs sarūpējuši radošās darbnīcas, iespēju tikties ar pulciņu pasniedzējiem un arī pieteikties uz kādu no interešu izglītības pulciņiem, ko piedāvā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)